• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Søndag Søn 15 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Tirsdag Tir 1 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Søndag Søn 6 Desember Des
Søndag Søn 13 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Tirsdag Tir 22 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Søndag Søn 31 Januar Jan
Torsdag Tor 4 Februar Feb
Lørdag Lør 6 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar
Lørdag Lør 20 Mars Mar

SPAREBANK 1 ØSTLANDET OG FRISK ASKER SAMMEN MOT NY ARENA

I år feirer SpareBank 1 Østlandet og Frisk Asker 10-årsjubileum som samarbeidspartnere, og det er med glede å kunne feire jubileet med en ny to-årsavtale!

ØNSKER Å GJØRE HVERANDRE GODE

– Vårt mål med avtalen og samarbeidet med Frisk Asker har hele tiden vært å gjøre hverandre gode og bygge en solid kultur. Derfor er den nye avtalen den mest spennende perioden vi noensinne har signert for, sier Key Account Manager, Tommy Stenersen.

– Det er svært sjelden man får være med en klubb som skal flytte over i en ny storstue, og sammen med Frisk Asker skal vi legge til rette for at dette blir så bra som mulig. Ikke bare skal klubbdriften flyttes, men et sterkt og solid partnernettvek skal ta steget opp i en multiarena og videreutvikle det gode nettverket. Det gleder vi oss ordentlig til å være med på, sier Stenersen.

Sponsorsjef Roald Stene i SpareBank 1 Østlandet nikker gjenkjennende til det Stenersen sier, og legger til:

– En av grunnene til at vi forlenger er at vi ønsker å være en bidragsyter til lokalsamfunnet. Frisk Asker sin posisjon i Asker og omegn er udiskutabelt sterk, og klubben er viktig for mange i området. De skaper engasjement for både store og små, og bidrar til både opplevelser og aktivitet. Derfor er det helt naturlig og riktig for oss å videreføre avtalen med Frisk Asker.

ØNSKER Å VÆRE DEN FORETRUKNE BANKEN OG EIENDOMSMEGLEREN

_Dere gjør vel ikke dette av veldedighet? _

– Det er naturligvis også viktig for oss at vi ser at vi kan hente forretning og få økt merkevare tilbake. Vi ønsker derfor at vi igjennom vårt engasjement også klarer å skape bevissthet rundt hvilke gode tilbud og tjenester vi kan tilby alle i og rundt klubben. Og vi er ærlige på at vi selvfølgelig ønsker at SpareBank1 Østlandet og EiendomsMegler 1 skal være den foretrukne banken og eiendomsmegleren for alle i og rundt Frisk Asker, sier Stene.

– Vi har sammen utviklet oss i en god retning, og det er gledelig for oss som klubb å ha med en så solid og sterk aktør som SpareBank1 Østlandet, sier klubbens Markedssjef Fredrick Bråten Haugland.

– Som Hovedpartner er det godt å se at de sportslige prestasjonene og klubbens markedsarbeid er av høy kvalitet -det frister oss til å være med videre, legge lista høyere og ikke minst utvikle dette gode samarbeidet til å bli enda bedre, avslutter Roald Stene.

10-ÅRSJUBILEUM MED «BANKEN SOM DELER MED DEG»!

Litt om SpareBank 1 Østlandet og EiendomsMegler 1

Det er lett å gå seg vill i jungelen av banker og eiendomsmeglere, for hvem har de beste betingelsene? Hvem selger boligen din under de forhold du ønsker?

Hos SpareBank1 Østlandet og EiendomsMegler1 kan du være trygg på at alle dine behov blir ivaretatt, og at du som kunde blir sett og hørt. SpareBank1 Østlandet og EiendomsMegler1 har dedikerte rådgivere og meglere som står klare til å ønske Frisk Askers venner velkommen. Her vil du få rådgivning tilpasset dine behov, enten de er små eller store!

Her er SpareBank1 Østlandet og EiendomsMegler1 sine lovnader:

  • Vi ønsker alltid å gi deg det beste tilbudet tilpasset din økonomi eller din bolig.

  • Vi setter kunden i fokus og gir personlige og individuell rådgivning, sammen med og til det beste for kunden.

  • Våre rådgivere er dyktige og kompetente, og forvalter bank- og eiendomsrelaterte spørsmål på en trygg og god måte for hver enkelt kunde.

  • Vi strekker oss den ekstra meteren for å finne en løsning som kunden føler seg trygg på og er tilfreds med, sånn som at EiendomsMegler1 alltid etterstreber at selger skal få den beste prisen på sin bolig!

SpareBank 1 Østlandet - Kontaktperson Key Account Manager Tommy Stenersen Mobil: 95224418 Epost: [email protected]

EiendomsMegler 1Asker - Kontaktperson Avdelingsleder Berit Sveen Muggebye Mobil: 92431370    Epost: [email protected]