• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

GAMEDAY: SPARTA SARPSBORG

Vi er klare for å ta i mot Serpingene for ukens første og eneste hjemmekamp!

Formen

Vi har nå fått det lengste oppholdet mellom kamper siden serien startet. Det har kommet godt med! Før det lille oppholdet på fire dager, la vi bak oss to strake bortseiere mot henholdsvis Oilers og Manglerud Star.

Laget

P.er nå er hele 6 mann er ute før oppgjøret mot Serpingene, noe som betyr at flere unggutter fra U20 får muligheten til å prøve seg! Vi gleder oss stort over å ha en veldrevet junioravdeling som stadig sender opp nye talenter til A-laget. En annen gledelige nyhet er at Hampus Gustfasson har hatt sin første isøkt siden skaden han pådro seg hjemme mot Grüner 30. september.

Statistikk

De siste fire kampene mellom Frisk og Sparta har resultert i en målforskjell 16-11 i favør Frisk. Av de fire kampene, har hvert lag vunnet to hver. Den siste kampen som ble spilt mellom de to lagene, ble spilt i september i Sarpsborg. Den gang var det Sparta som gikk av med seieren.

Hva gjelder individuell statistikk er det fortsatt Viktor Granholm som troner høyest på poengoversikten i Frisk, og bærer dermed "gullhjelmen". Hos Sparta er det Kristian Jakobsson en finner øverst, men selv han er seks poeng bak vår poengkonge!

Dommere

Som hoveddommere i denne kampen finner vi Petter Bakken og Marcus Vinnerborg, og med seg på linja har de Jokim Svarstad og Pål Garsjø.

Hvor skal du se kampen?

Kampen skal du selvfølgelig se her i Askerhallen! Billetter, nå med nye og lavere priser, finner du her eller i Frisk Asker-appen. Vi sees til dropp klokken 18.30 i Askerhallen!

Artikkelen er skrevet i samarbeid med housecar.