• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

WOLD-BRØDRENE PÅ LANDSLAGET

Vi gleder oss stort over at flere av våre nå skal spille for landslaget!

I dag kom den gledelige beskjeden fra forbundet om at ytteligere to Askergutter er tatt ut på landslaget. Denne gangen var det Eskil Wold og Sander Wold, som begge er tatt ut på U-20 landslaget.

Det er ingen stor overrakselse at disse guttene har gjort seg godt bemerket. Eskil har levert usedvanlig godt i Fjordkrafligaen og tar stadig nye steg i utviklingskurven. Sander dro til Sverige allerede som 16 åring. Der spiller han for Frölunda U20, til tross for at han kun er 17 år gammel. Begge kan omtales som to svært lovende, unge talenter.

Foto: Privat

Begge brødrene skal nå ut å oppleve noe nytt i landslagssammenheng. For selv om Eskil har vært på samling før, er det første gang han spiller kamper for landslaget. Sander på sin side skal på sitt første uttak på U20 landslaget.

Det er kanskje noen som får en déjà vu opplevelse av overskrift "Wold-brødrene på landslaget". For tilbake på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet var både pappa Vidar Wold og onkel Ketil Wold landslagstravere. Ikke siden den gang, har det vært et brødrepar som har spilt med flagget på drakta fra Asker. Enda et tegn på at det gror godt i Frisk Asker, men kanskje spesielt i Wold-slekta.

Det blir en fryd for alle med hjerte for Frisk å følge de to unge Wold-brødrene på 4-nasjonersturnering på Lillehammer i novemeber! Vi ønsker dem lykke til.