• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG: STORHAMAR

Sesongens første kamp mot Storhamar står for tur, denne gangen droppes pucken 18.30 i CC-Amfi.

Tilbakeblikk

Det har vært mange nervepirrende bataljer mellom Frisk Asker og Storhamar, både i serie- og sluttspill. Skal vi tro Storhamars StatPack er det 173. gang lagene møter hverandre. Under fjorårets sesong var det dog de oransjekledde som skulle trekke det lengste strådet med seier i 4 av 5 kamper, og en målforskjell på 18 - 12 i favør Frisk Asker.

På dagens lineup finner vi to spillere, som begge har ikledd seg både oransje og gul drakt. Nåværende Storhamarspiller Andreas Øksnes står med 83 kamper for Frisk Asker på elitenivå, mens Hampus Gustafsson kan vise til 140 kamper for Hamarsingene.

Etter noen kamper ute med skade, er Mikkel Seiergren Christiansen tilbake i kampdrakt og klar for dropp i CC-amfi,

- Deilig å være tilbake igjen! Kveldens kamp blir en bra test for oss. Det er alltid tøft å komme til Hamar, men vi har forberedt oss godt og er klare til dyst!

Poengkonger

Frisk Askers egen poengkonge bærer navnet Anton Holm og kan skilte med 10 poeng (5+5). Rett bak han finner vi David Morley, også med 10 poeng (2+8).

På Storhamar er det Eirik Salsten som topper poengstatistikken med 10 poeng (6+4). Med et poeng mindre finner vi Jacob Berglund (5+4).

Vi håper så mange som mulig tar turen til Hamar, billetter får du kjøpt i Storhamar-appen, eller i billettluken utenfor arenaen. Dersom du ikke skal ta turen til Storhamar, kan du som vanlig se kampen på TV2Play.