• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Lørdag Lør 13 August Aug
Torsdag Tor 18 August Aug
Torsdag Tor 1 September Sept
Lørdag Lør 3 September Sept
Fredag Fre 9 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Søndag Søn 25 September Sept
I dag 29 September Sept
Lørdag Lør 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lørdag Lør 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lørdag Lør 22 Oktober Okt
Tirsdag Tir 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lørdag Lør 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lørdag Lør 5 November Nov
Torsdag Tor 17 November Nov
Lørdag Lør 19 November Nov

GET TO KNOW HC BOLZANO

HC Bolzano er en italiensk klubb med røtter tilbake til 1933. Laget kan skilte med hele 21 titler, og den siste så sent som sesongen 2019/20. Til tross for sin italienske nasjonalitet, har klubben spilt i den østeriske Ice Hockey League (EBEL) siden sesongen 2013/2014.

Spiller med hjerte utenpå drakten

Når klubbens direktør Dieter Knoll skal beskrive HC Bolzano, sier han følgende

«Hjertet for klubben står sterkt forankret i hele organisasjonen og spillernes verdier. Til tross for et begrenset budsjett, har vi oppnådd stor suksess, nettopp fordi HC Bolzano er et lag som spiller med hjerte utenpå drakten. Det skal være vanskelig å møte oss» avslutter Knoll.

Hjemmearenaen til HC Bolzano er den største hallen i gruppe H, med en tilskuerkapasitet på hele 7200. Laget har til nå hatt hele 174 amerikanske importer og deres mest imponerende spiller gjennom historien, Martin Pavlu, har notert seg for hele 1428 poeng for klubben.

Klubber man ikke skal undervurdere

HC Bolzano er tydelig på at målet deres er å kvalifisere seg videre fra gruppespillet, men de vil selvsagt møte tøff motstand når de gjester Askerhallen den 5. september. Fra gruppespillet sier Dieter Knoll at motstanden vil være svært tøff, men at alt kan skje på to kamper, også i Europa. HC Bolzano, i likhet med Red bull Salzburg, er spent på både den norske og polske motstanden da begge er relativt ukjente for dem. Men som Knoll selv sier:

«dette er klubber man definitivt ikke skal undervurdere og i internasjonale kamper kan alt skje».

Kjenner sin besøkelsestid

HC Bolzano har deltatt i CHL både i 2014/15 og 2018/2019 sesongen, og det hersker liten tvil om at klubbens fans lar seg engasjere av turneringen, da de har kjent sin besøkelsestid til det fulle. For HC Bolzano er det å kvalifisere seg til den europeiske turneringen alltid er et av deres hovedmål for sesongen.

Vi ser frem til å møte det italienske laget, og håper på å igjen kunne fylle tribunene og vise at det ikke bare er i Bolzano at fansen lar seg engasjere.