• Hovedpartnere

    Partnere

Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Fredag Fre 13 August Aug
Lørdag Lør 21 August Aug
Tirsdag Tir 24 August Aug
Lørdag Lør 28 August Aug
Fredag Fre 3 September Sept
Søndag Søn 5 September Sept
Fredag Fre 10 September Sept
Søndag Søn 12 September Sept
Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Søndag Søn 26 September Sept
Tirsdag Tir 28 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Tirsdag Tir 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Tirsdag Tir 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt

GET TO KNOW HC BOLZANO

HC Bolzano er en italiensk klubb med røtter tilbake til 1933. Laget kan skilte med hele 21 titler, og den siste så sent som sesongen 2019/20. Til tross for sin italienske nasjonalitet, har klubben spilt i den østeriske Ice Hockey League (EBEL) siden sesongen 2013/2014.

Spiller med hjerte utenpå drakten

Når klubbens direktør Dieter Knoll skal beskrive HC Bolzano, sier han følgende

«Hjertet for klubben står sterkt forankret i hele organisasjonen og spillernes verdier. Til tross for et begrenset budsjett, har vi oppnådd stor suksess, nettopp fordi HC Bolzano er et lag som spiller med hjerte utenpå drakten. Det skal være vanskelig å møte oss» avslutter Knoll.

Hjemmearenaen til HC Bolzano er den største hallen i gruppe H, med en tilskuerkapasitet på hele 7200. Laget har til nå hatt hele 174 amerikanske importer og deres mest imponerende spiller gjennom historien, Martin Pavlu, har notert seg for hele 1428 poeng for klubben.

Klubber man ikke skal undervurdere

HC Bolzano er tydelig på at målet deres er å kvalifisere seg videre fra gruppespillet, men de vil selvsagt møte tøff motstand når de gjester Askerhallen den 5. september. Fra gruppespillet sier Dieter Knoll at motstanden vil være svært tøff, men at alt kan skje på to kamper, også i Europa. HC Bolzano, i likhet med Red bull Salzburg, er spent på både den norske og polske motstanden da begge er relativt ukjente for dem. Men som Knoll selv sier:

«dette er klubber man definitivt ikke skal undervurdere og i internasjonale kamper kan alt skje».

Kjenner sin besøkelsestid

HC Bolzano har deltatt i CHL både i 2014/15 og 2018/2019 sesongen, og det hersker liten tvil om at klubbens fans lar seg engasjere av turneringen, da de har kjent sin besøkelsestid til det fulle. For HC Bolzano er det å kvalifisere seg til den europeiske turneringen alltid er et av deres hovedmål for sesongen.

Vi ser frem til å møte det italienske laget, og håper på å igjen kunne fylle tribunene og vise at det ikke bare er i Bolzano at fansen lar seg engasjere.