• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

En julehilsen til hver og en av dere

Med ønske om en god jul og et godt nyttår.

Kjære hockeyfamilie,

I denne hjertevarme juletiden ønsker jeg å sende en julehilsen til hver og en av dere. Året som går mot slutten, har vært en til tider krevende reise for oss alle – en reise fylt med utfordringer, seire og det spesielle båndet som definerer vår hockeyfamilie.

Til våre fantastiske frivillige: dere er hjertet i vår hockeyfamilie. Uansett hvor krevende det har vært, har dere stilt opp og gjort en forskjell. Takk for innsatsen deres og den positive energien dere bringer med dere til hver eneste kamp.

Til våre fantastiske spillere, trenere, støtteapparat og ansatte: deres dedikasjon og innsats har vært helt uvurderlig. Takk for hver kamp, hver treningsøkt og hvert øyeblikk dere har delt med oss på isen.

Våre samarbeidspartnere fortjener en spesiell takk. Deres støtte har vært verdifull, og det er takket være dere at vi har kunnet realisere våre drømmer og mål. Vi setter stor pris på samarbeidet og ser frem til fortsettelsen.

Sist, men ikke minst - våre supportere og gjester i Varner Arena. Tusen takk for deres støtte, i både med- og motgang. Takk for at dere er med på å skape en fantastisk ramme rundt våre kamper og arrangement.

Vi kan ikke overse det faktum at vi lever i en tid preget av krig og utfordringer for mange. Midt i dette, har vi som et felleskap en mulighet til å være en kilde til glede, håp og støtte. La oss sammen vise medfølelse og omtanke for dem som lider, og gjøre vårt beste for å skape en positiv forandring.

Til slutt, ønsker jeg dere alle en strålende jul fylt med latter, kjærlighet og varme. Må det nye året bringe med seg lysere dager, nye utfordringer og enda større suksesser for vårt kjære hockeylag og fellesskap. Vi gleder oss til å se mange av dere når vi invitere til fest i Varner Arena til den klassiske romjulskampen mot Vålerenga.

Med ønske om en god jul og et godt nyttår, Nicolay Sørensen