• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
I dag 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Torsdag Tor 21 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Søndag Søn 14 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Søndag Søn 28 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb

VI ØNSKER VELKOMMEN TIL COCA-COLA OG COSTA COFFEE!

Med ny arena så følger nye leverandøravtaler, og i dag er vi stolte over å endelig offentliggjøre at Coca-Cola er vår nye Sølvpartner og leverandør av mineralvann til Frisk Asker Hockey og Varner Arena!

Mange har nok allerede lesket seg med selskapets herlige produktmiks av mineralvann, samt sett at A-lagsgutta har satt seg i Coca-Cola «boksen» ved utvisninger. I tillegg til mineralvann, så har også selskapet signert på en tilleggsavtale som gjør Costa Coffee til eksklusiv leverandør av kaffe til Varner Arena!

Vi er glade for at Coca-Cola har valgt oss som samarbeidspartner, og Markedssjef Fredrick Bråten Haugland er tydelig tilfreds med det ferske samarbeidet, - Det at store nasjonale og internasjonale aktører vil samarbeide med oss er et signal om at vi bygger klubben på en god måte. Vi tar det også som en tillitserklæring at samarbeidet på så kort tid har utviklet seg videre.

Costa Coffee og Coca-Cola vil også være svært synlig i Friskus Kafee. Der leverer de en rekke produkter. For utenom deilig mat, lagd på huset, og et rikt utvalg av varer får du også barista kaffe. Markedssjef Haugland er tydelig på at samarbeidet er viktig ikke bare for klubben, men for å gi et helhetlig og godt tilbud til våre besøkende også utenom kamp.

- Samarbeidet var egentlig basert på leveranse av mineralvann, men vi fant fort ut at vi sammen kunne skape enda større synergieffekter, og igangsatte derfor prosesser for å se om også Costa Coffee kunne bli en del av et større samarbeid.

Jonas Olsson, Sponsorsjef i Coca-Cola Europacific Partners Norge legger til, - Vi er utrolig stolte over å spille på lag med Frisk Asker og være en del av den nye reisen med ny arena. Frisk Asker har en viktig rolle både i norsk hockey og i lokalmiljøet, samt et aktivitetstilbud som vi er glade for å kunne være med på å støtte opp om. Vi gleder oss til å servere norgesnyheten Costa Coffe og følge Frisk til nye høyder.

Om Coca-Cola Europacific Partners

The Coca-Cola Company (TCCC) er verdens ledende produsent av alkoholfrie drikkevarer. Oppskriften på Coca-Cola ble laget i 1886 av apotekeren John S. Pemberton i Atlanta, USA, og i Norge kom Coca-Cola på markedet i 1926. Coca-Cola Company Norge eier og leder merkevarene mens Coca-Cola Europacific Partners Norge AS (CCEPN) har ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. Fra produksjonsanlegget på Lørenskog, like utenfor Oslo, markedsføres og distribueres Coca-Cola®, Coca-Cola uten sukker, Coca-Cola light®, Fanta®, Sprite®, Urge, Glaceau Smartwater®, bonaqua®, fuzetea®, Honest®, Powerade®, REIGN®, Kuli®, COSTA® og CHAQWA®. Coca-Cola European Partners Norge har i overkant av 600 ansatte i Norge, og Coca-Cola Company Norge har rundt 10 ansatte. Se www.coca-cola.no for mer informasjon.