• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

VI ØNSKER VELKOMMEN TIL COCA-COLA OG COSTA COFFEE!

Med ny arena så følger nye leverandøravtaler, og i dag er vi stolte over å endelig offentliggjøre at Coca-Cola er vår nye Sølvpartner og leverandør av mineralvann til Frisk Asker Hockey og Varner Arena!

Mange har nok allerede lesket seg med selskapets herlige produktmiks av mineralvann, samt sett at A-lagsgutta har satt seg i Coca-Cola «boksen» ved utvisninger. I tillegg til mineralvann, så har også selskapet signert på en tilleggsavtale som gjør Costa Coffee til eksklusiv leverandør av kaffe til Varner Arena!

Vi er glade for at Coca-Cola har valgt oss som samarbeidspartner, og Markedssjef Fredrick Bråten Haugland er tydelig tilfreds med det ferske samarbeidet, - Det at store nasjonale og internasjonale aktører vil samarbeide med oss er et signal om at vi bygger klubben på en god måte. Vi tar det også som en tillitserklæring at samarbeidet på så kort tid har utviklet seg videre.

Costa Coffee og Coca-Cola vil også være svært synlig i Friskus Kafee. Der leverer de en rekke produkter. For utenom deilig mat, lagd på huset, og et rikt utvalg av varer får du også barista kaffe. Markedssjef Haugland er tydelig på at samarbeidet er viktig ikke bare for klubben, men for å gi et helhetlig og godt tilbud til våre besøkende også utenom kamp.

- Samarbeidet var egentlig basert på leveranse av mineralvann, men vi fant fort ut at vi sammen kunne skape enda større synergieffekter, og igangsatte derfor prosesser for å se om også Costa Coffee kunne bli en del av et større samarbeid.

Jonas Olsson, Sponsorsjef i Coca-Cola Europacific Partners Norge legger til, - Vi er utrolig stolte over å spille på lag med Frisk Asker og være en del av den nye reisen med ny arena. Frisk Asker har en viktig rolle både i norsk hockey og i lokalmiljøet, samt et aktivitetstilbud som vi er glade for å kunne være med på å støtte opp om. Vi gleder oss til å servere norgesnyheten Costa Coffe og følge Frisk til nye høyder.

Om Coca-Cola Europacific Partners

The Coca-Cola Company (TCCC) er verdens ledende produsent av alkoholfrie drikkevarer. Oppskriften på Coca-Cola ble laget i 1886 av apotekeren John S. Pemberton i Atlanta, USA, og i Norge kom Coca-Cola på markedet i 1926. Coca-Cola Company Norge eier og leder merkevarene mens Coca-Cola Europacific Partners Norge AS (CCEPN) har ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. Fra produksjonsanlegget på Lørenskog, like utenfor Oslo, markedsføres og distribueres Coca-Cola®, Coca-Cola uten sukker, Coca-Cola light®, Fanta®, Sprite®, Urge, Glaceau Smartwater®, bonaqua®, fuzetea®, Honest®, Powerade®, REIGN®, Kuli®, COSTA® og CHAQWA®. Coca-Cola European Partners Norge har i overkant av 600 ansatte i Norge, og Coca-Cola Company Norge har rundt 10 ansatte. Se www.coca-cola.no for mer informasjon.