• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

GAMEDAY: LILLEHAMMER

Det er endelig tid for gratiskampen i Varner Arena! Vi begynner å nærme oss utsolgt, og forventer oss fulle tribuner og masse jubel.

Formen

Med fire strake overbevisende seire, kan man trygt si at gutta er inne i en god flyt. Backrekkene holder ikke bare tett bakover, men kan også vise til flere poeng de siste kampene.

Laget

Både Mikkel Christiansen, Joachim Opsahl og Jimi Kuronen er tilbake og klare for kveldens kamp. Sondre Bolling Vaaler blir dessverre ikke å se på is idag, men er forventet tilbake innen kort tid. Ute med sykdom er også Emil Wassenden og Mats Frøshaug.

Statistikk

Mens Frisk Asker står med fire seire de fire siste kampene, står Lillehammer med to seire på fire forsøk. Denne sesongen har kampene mellom laget fra Innlandet og Asker vært svært tette. To av kampene har blitt avgjort i overtid. Av de fire oppgjørene som hører fortiden til, står Lillehmmer med seier i tre av kampene.

Poengkongene for hvert av kveldens lag, er begge fra Nord-Amerika og har tidligere spilt sammen i Lillehammer. Nick Dineen står oppført med 45 poeng på 40 kamper, mens vår poenghai kan vise til 65 poeng på 42 kamper. 1.54 poeng i snitt, per kamp der altså.

Dommere

Dagens dommerkvartett består av Roy Stian Hansen, Per Gustav Solem, Marius Sandnes og Njaal Søstumoen.

Hvor kan du se kampen?

Er det en dag du skal ta turen i Varner Arena, er det i dag. Vi nærmer oss fulle tribuner, og av erfaring vet vi at stemningen i hallen da blir intet annet en magisk. Det er fortsatt noen få billetter igjen. De kan du hente i Frisk Asker-appen, eller her. Det er fortsatt ledig restaurantplasser, og i forbindelse med gratiskampen betaler man kun for mat. Dermed er det nå en unik mulighet for å nyte svært god mat, fra arenaens beste plasser, til en svært rimelig pris. Menyen for kampen finner du her og bord kan du booke her.