• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

GAMEDAY: LILLEHAMMER

Det er endelig tid for gratiskampen i Varner Arena! Vi begynner å nærme oss utsolgt, og forventer oss fulle tribuner og masse jubel.

Formen

Med fire strake overbevisende seire, kan man trygt si at gutta er inne i en god flyt. Backrekkene holder ikke bare tett bakover, men kan også vise til flere poeng de siste kampene.

Laget

Både Mikkel Christiansen, Joachim Opsahl og Jimi Kuronen er tilbake og klare for kveldens kamp. Sondre Bolling Vaaler blir dessverre ikke å se på is idag, men er forventet tilbake innen kort tid. Ute med sykdom er også Emil Wassenden og Mats Frøshaug.

Statistikk

Mens Frisk Asker står med fire seire de fire siste kampene, står Lillehammer med to seire på fire forsøk. Denne sesongen har kampene mellom laget fra Innlandet og Asker vært svært tette. To av kampene har blitt avgjort i overtid. Av de fire oppgjørene som hører fortiden til, står Lillehmmer med seier i tre av kampene.

Poengkongene for hvert av kveldens lag, er begge fra Nord-Amerika og har tidligere spilt sammen i Lillehammer. Nick Dineen står oppført med 45 poeng på 40 kamper, mens vår poenghai kan vise til 65 poeng på 42 kamper. 1.54 poeng i snitt, per kamp der altså.

Dommere

Dagens dommerkvartett består av Roy Stian Hansen, Per Gustav Solem, Marius Sandnes og Njaal Søstumoen.

Hvor kan du se kampen?

Er det en dag du skal ta turen i Varner Arena, er det i dag. Vi nærmer oss fulle tribuner, og av erfaring vet vi at stemningen i hallen da blir intet annet en magisk. Det er fortsatt noen få billetter igjen. De kan du hente i Frisk Asker-appen, eller her. Det er fortsatt ledig restaurantplasser, og i forbindelse med gratiskampen betaler man kun for mat. Dermed er det nå en unik mulighet for å nyte svært god mat, fra arenaens beste plasser, til en svært rimelig pris. Menyen for kampen finner du her og bord kan du booke her.