• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG: VÅLERENGA

Endelig er det tradisjonsrike romjulsoppgjøret mellom Frisk Asker og Vålerenga tilbake. Nå fyller vi Varner Arena og lager en festaften!

Etter en liten julepause er det endelig klart for hockeykamper igjen! Denne gangen ser det ut til å bli en stemnings- og fartsfylt kveld i Varner Arena. Billettene har rent ut de siste dagene, og skal du sikre deg din – kan du gjøre det via denne lenken.

Statistikk

Historien mellom Frisk Asker og Vålerenga er lang. Faktisk er Vålerenga ett av de lagene Asker-laget har møtt flest ganger gjennom historien. Statistikken så langt denne sesongen har ikke nødvendigvis vært noe å skryte av, men det har gutta store planer om å endre på i kveld. Vålerenga ligger på 2. plass med 61. poeng, mens de oransjekledde ligger på en 6.plass, med 34. poeng og kun ett poeng bak 5.plassen.

EHLsgullhjelm

For hjemmelaget er det Thomas Valkvæ Olsen som bærer den gullfolierte hjelmen med sine 24 poeng. Hampus Gustafsson står oppført med samme poengsum, men på plassen bak.

For Vålerenga er det Mika Partanen som leder den interne poengligaen med sine 33. poeng. På plassen bak han finner vi Mathis Olimb med 30. poeng.

Keeperduellen

Rett før jul ble det klart at Pontus Eltonius ble hentet tilbake til Modo. Hvem som blir å se i keeperduo med Fayen, er fortsatt uklart. Henrik Fayen-Vestavik har vært en solid «førstespak» de siste kampene og står oppført med en redningprosent 89,4%.

For Vålerengas del er det Tobias Breivold som har vært Oslo-lagets ubestridte førstekeeper denne sesongen. Det har foreløpig gitt en redningsprosent på 91,6%.

Hockey er best live!

Vi håper du tar deg turen til oss og Varner Arena, og minner om at du får kjøpt billetter her! Hockey er tross alt best, live! Får du ikke sett kampen live, kan denne følges på TV2 Play eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge liveoppdateringer på hockeylive.no.