• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

VIDAR WOLD OM SESONGEN

Sportssjef Vidar Wold oppsummerer sesongen.

Sesongen 2022/23 fikk en brå slutt. Når man skal oppsummere sesongen, er det vanskelig å være positive. Vi hadde en klar ambisjon om å være med helt i toppen, men etter 45 kamper var vi veldig langt unna den målsetningen.

Akterutseilte

Sesongen startet bra, men vi ble fort veldig ujevne i prestasjonene våre. Med fasit i hånd kan vi si at vi i runde 1. og 3. var best i Norge, mens vi i runde 2. og 4. var blant de svakeste lagene. Tross variabelt spill var vi kun 4 poeng etter Stavanger ved juletider. Derifra og ut var vi dessverre alt for svake, og vi ble akterutseilt på tabellen. Når vi ender som nummer 6 på tabellen og 4-0 i kvartfinaler, er det alt for dårlig og langt unna det vi trodde og håpet.

Vi kan komme med mange grunner og unnskyldninger på hvorfor ting ble som det ble, men evalueringen av sesongen holder vi internt. Jeg holder i disse dager på med spillersamtaler og er det noen som fortjener å få tilbakemeldinger først, er det spillerne.

En erfaren trener

Jobben for neste år er selvfølgelig påbegynt. Vi er allerede i dialog med noen trenere. Det vi ser etter er en trener med erfaring fra høyere nivå. En som har et tydelig lederskap på og av isen, bra struktur og har gode kommunikasjonsevner. Det er mange interessante navn der ute, men det er mange ting som må klaffe – klubb, ambisjon og økonomi. Det er mange faktorer som spiller inn når vi nå er på jakt etter ny hovedtrener, men vi har en ambisjon om å ha noe klart innen mai.

Forsterkninger i flere lagdeler

Når det gjelder spillersiden, blir det som alltid noen utskiftninger. Som nevnt over skal spillerne få beskjed først. At det blir forsterkninger i flere lagdeler er vel åpenbart. Vi ønsker å bli kvikkere og sterkere som lag. Det vil helt sikkert komme noen signeringer ganske raskt. Men vi har ingen hastverk med å få på plass spillere, det viktigste er at jobben vi gjør blir bra og at man treffer på de man henter inn.

Invitasjon til møte 23. mars

For oss i Frisk Asker er det viktig å høre på synspunkter, meninger og refleksjoner fra våre supportere og sesongkortholdere. Vi kan være enige om at sesongen i år ikke har vært bra nok. Derfor er det viktig for oss at våre trofaste tilskuere kan si sin mening og stille spørsmål, direkte til oss slik at vi kan bli bedre inn mot den kommende sesongen.

Daglig leder Nicolay Sørensen inviterer derfor til en samling i Mercedes-Benz Lounge torsdag 23. mars kl. 18.00. Sammen med meg vil han gå igjennom sesongen, både på sport og den første hele sesongen med drift i Varner Arena.

Jeg håper på å se så mange som mulig i Mercedes-Benz Lounge.