• Hovedpartnere

  Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

FRISK ASKER ER ÅRETS ASKERLADD

Det er med stor glede vi kan offentliggjøre at Frisk Asker Hockey i dag har fått tildelt prisen «Årets Askerladd».

Prisen kan sammenliknes med klubbens verdier: Proffe, Rause og Samspilte, samt vår visjon: «Gleden Ved Å Lykkes Sammen». Vi skal akseptere hverandre, og vi skal se hverandre for den vi er. Som en toppidrettsklubb med en lang historie, hvor fokuset alltid vil være på idrettsprestasjoner på banen er det ekstra hyggelig å bli anerkjent for at vi bidrar sterkt utenfor isen. Det er derfor en sann glede at vi i dag kan slippe jubelen litt ekstra løs for at det nettopp er Frisk Asker Hockey som mottar «Årets Askerladd».

Det er jo en stor ære å bli hedret på denne måten. Vi mener Asker og regionen generelt har mange gode, ressurssterke personer og bedrifter som utmerker seg, så det er veldig hyggelig å høre at vi utad er ansett å være i deres selskap. I tillegg er det også veldig gøy å kunne gå på arrangementene våre og se alle som jobber, både fast og frivillig, med å bygge opp under det fellesskapet vi har klart å skape sammen.

Sier styreleder i Frisk Asker Øystein Hærem.

Foto: Budstikka

«En gledens dag», sier Markedssjef Fredrick Bråten Haugland, for han fortsetter:

Vi er utrolig stolte over at vi har fått denne anerkjennelsen og tilbakemeldingen fra næringslivet i kommunen. Vi har vært nominert i flere år uten at vi har vært klar over det, så det var en skikkelig overraskelse da Arild Pedersen i Nordea ringte oss i april og fortalte oss nyheten.

Så dere har båret på en liten hemmelighet i nesten et halvt år?

Ja, vi har det. Det har kun vært administrasjonen og styreleder som har fått vite det, og så fikk styret i sin helhet vite om det på mandag

Avslutter Haugland. Daglig leder Nicolay Sørensen påpeker:

Dette er en merkedag for klubben og noe vi tar med oss inn mot ny arena. Dette er en pris som henger høyt og som markedsavdelingen, sammen med styret, frivillige og ikke minst klubbens mange gode samarbeidspartnere har vært en del av. Uten de gode møteplassene og uten engasjementet og entusiasmen som er til stede på alle våre arrangement, så hadde vi aldri vunnet. Energien ved møter og kraften skapes når mennesker møtes, og det er derfor stort at vi anerkjennes på denne måten.

Denne prisen betyr mye for oss, og vi vil på vegne av hele klubben rette en stor takk til alle som har vært med på denne reisen, alt fra styret, til ansatte og ikke minst våre flinke frivillige og samarbeidspartnere. Vi takker også juryen for at vi blant alle store selskaper i Asker er valgt som «Årets Askerladd»!

Hør styreleder Øystein Hærem sine tanker om prisen her:

Video: Terje Christiansen

Les mer om prisen på Budstikka sin side her

Juryens begrunnelse for å tildele prisen for «Årets Askerladd» til Frisk Asker Hockey, er:

«Årets Askerladd» deles i år ut for 33. gang, og årets jury har bestått av

 • Vibeke Glosli – Næringsdrivende i Asker
 • Morten Bastrup – Asker Kommune
 • Steinar Bustad - Asker Næringsforening
 • Terje Tandberg – Budstikka
 • Jan Erik Brustad – Nordea
 • Arild I. Pedersen – Nordea

Foto: Bjørn H. Fredriksen

I statuttenes § 2 står det å lese:

Formålet med prisen er å gi anerkjennelse til bedrifter, institusjoner eller enkeltpersoner som siste år har gjort en ekstra innsats for å fremme næringslivet i Asker §3. Juryen bør ved utvelgelsen av aktuelle kandidater gi en begrunnelse for valget. Minst ett av følgende kriterier bør inngå i vurderingen:

 • Prisvinneren har gjort et fortjenestefullt arbeid med å legge forholdene til rette for vekst i det lokale næringsliv.
 • Prisvinneren har vist spesielt initiativ til fremme av næringslivets interesser
 • Prisvinneren har gjennom nytenking bedret forholdene for de næringsdrivende i Asker
 • Prisvinner har i sin virksomhet implementert «bærekraft» som en viktig verdi og en del av virksomheten

Det er summen av alt som skjer i Frisk Asker Hockey som gjør at juryen mener at Frisk Asker Hockey oppfyller flere av kriteriene;

B2B nettverk

 • Klubben driver og forvalter et av Norges beste B2B-nettverk med slagordet: "Regionens Nettverk Nummer 1". Med nedslagsfelt er Østlands-regionen med hovedfokus fra Drammen til Oslo, samt lokale og nasjonale partnere.
 • Klubbens partnernettvek består av mer enn 110 samarbeidspartnere og har et høyt aktivitetsnivå med møter og arrangement i snitt mer enn 1 gang pr. måned.
 • Målet er å fasilitere de beste møteplassene, bidra til økt relasjonsbygging, og skape fremtidig forretning for sine samarbeidspartnere. Ingen eksklusivitet, dvs at man er åpne for at alle bedrifter og selskap kan bli partner i Frisk Asker Hockey. Fokus på relasjonsbygging og mennesker, og jobber aktivt daglig for å forberede og utvide sitt markedskonsept.
 • Er av Sponsor Insight (2017) kåret til Norges 37.største sponsorobjekt, og nummer 2 blant klubber i Fjordkraftligaen.
 • I snitt er mer enn 120 deltakere på frokostmøter og over 300 gjester tilstede på klubbens årlige Nettverksdag, hvor man samler foredragsholdere fra både Norge og internasjonalt.

Det sosiale

 • Bamsefondet, springer ut av den årlige Bamsekampen som hvert år spilles sent i november. Når Frisk Asker scorer det første målet, kastes bamsene ut på isen, samles opp og gis videre til institusjoner med barn. Det kan være barn som er syke på sykehus (Vestre Viken, Drammen Sykehus – hvor barn fra vårt område hører til), barn som pårørende (eksempelvis Hospice Stabekk), diverse barneinstitusjoner som trenger en trygg og god bamse i en vanskelig situasjon.
 • Pengene fra Bamsefondet deles ut til kreftrammede barn, til lokale formål og til å hjelpe barn ut i idrett. (eksempelvis betale for utstyr, deltakelse etc. )
 • Forrige bamsekamp genererte ca.120.000,- til gode formål
 • Klubben fikk nylig en hyggelige beskjed fra en lokal virksomhet hadde trukket ut Frisk Asker Juniors bidrag i ALLE HENDA Prosjektet. Det betyr at junior får en sjekk på 150.000 til innkjøp av nytt delevant og utstyr til bruk på SFO-skolen, og Skøyte- og hockeyskolen – det sosiale engasjementet er tydelig på alle nivåer i klubben

Det sportslige

 • Frisk Asker Hockey stiftet 1922. Norgesmestere siste gang i 2019. Anses hvert år som et av Norges topplag. Deltar med spillere både på aldersbestemte landslag og A-landslaget
 • Seriemester: 6 ganger, senest sesongen 2020/2021
 • Norgesmester: 5 ganger senest sesongen 2019.
 • Ny arena, skal stå klar 2021/2022. (klubben er 100 år i 2022) Arenaen eies av kommunen, men Frisk Asker Hockey leier de kommersielle arealene. I ny storstue vil klubben ha en enda større mulighet til å skape gode opplevelser for Askerbøringer.

Annet

 • Setter tydelige mål både sportslig og for arbeidet med næringslivsnettverket
 • Har etablert en profesjonell organisasjon som kombinerer det sportslige og det forretningsmessige.
 • Klubben har lykkes i å skape oppmerksomhet, engasjement og entusiasme rundt både næringslivsnettverket og det sportslige
 • Frisk Asker hockey har blitt viktige forbilder og rollemodeller
 • De har en positiv profil, og er et godt bidrag til Askers omdømme
 • Ren idrett – en forpliktelse for spillere og støtteapparat. Gjennomføring av e-læringsprogrammet «ren utøver»
 • Synlige i lokalmiljøet
 • Fremmer dugnadsånd og samarbeid. På hver kamp er ca 50 frivillige i sving – ingen frivillige, ingen kamp – De frivillige er helt uvurderlige.
 • Spesielle kvelder/oppmerksomhet for de frivillige
 • Klubben støtter stadig personer som faller utenfor i samfunnet med gratisbilletter på kamper. Dette kan være unge, enslige asylsøkere, barnevernsbarn, innsatte, folk med psykiske lidelser etc.

Frisk Asker Hockey sprer glede og entusiasme og er et viktig tilbud til Askers beboere og som bidrar til at Asker er et attraktivt sted å etablere business og for folk å bosette seg

Oslo 25. august 2021. Arild I. Pedersen