• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 22 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar

BOBBY IS BACK!

Ukens andre ny-signering er klar! Denne gangen er det en gammel kjenning som atter tar turen til Asker.

Bobby MacIntyre er en kjent skikkelse for de med hjerte for Frisk Asker, og for norsk hockey. Canadieren gjorde seg raskt bemerket da han under den covid-19 pregede 2020/21 sesongen leverte en imponerende prestasjon: På de 23 kampene som ble spilt, noterte han seg for hele 33 poeng. Det var nok ikke få backer i ligaen som skulle ønsket at de hadde trent enda mer på skøytegåing, når Bobby blåste forbi dem gjennom midtsonen. Det var dessverre strenge begrensninger på antall tilskuere forrige gang Bobby var i Norge, og det er veldig gledelig at flere norske hockeyfans nå skal få gleden til å se ham live. Om du ikke enda har bestemt deg for å kjøpe sesongkort til Varner Arena, så er det ikke noen grunn til å tvile lenger!

Etter en sesong i Sverige og Mora IK, gjør altså 25-åringen comeback i norsk hockey, med tigeren på brystet. Bobby har skrevet under på en 1-års kontrakt, og kommer til Norge i august. Det er liten tvil om at løperen har vært en viktig brikke å få på plass for Sportssjef Vidar Wold,

- I Bobby får vi en spiller med ekstrem spisskompetanse. Med hans fart vil han være blant Fjordkraft-ligaens aller raskeste spillere. Måten han kombinerer fart og kreativitet på, er det få andre i norsk hockey som kan matche. Han er en spiller som kan bryte et mønster når det trengs og vi vet at han vil skli godt inn i spillergruppa. Bobby er en viktig del av lagbygget vårt for neste sesong.

Foto: Finn Eriksen

Hovedpersonen selv uttrykker at han gleder seg stort til å komme tilbake til Asker, og denne gangen Varner Arena,

- Jeg er har hatt god dialog med Frisk Asker over tid og jeg er veldig fornøyd med at vi har fått til en avtale. Jeg trivdes veldig godt i Asker og i laget forrige gang jeg var her. Jeg ser virkelig frem til å kunne oppleve en fullsatt Varner Arena og sammen med hele klubben legge ned den innsatsen som skal til for å vinne mesterskap.

Dermed er enda en brikke for neste sesong satt. Med denne ukens signeringer kan man trygt si at Vidar Wold og sportskomiteen, med Haune i spissen, har levert på jobb.

PS. mer informasjon om sesongkortsalg er rett rundt hjørnet!