• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

GAMEDAY: MANGLERUD STAR

Etter en litt ufrivillig lang pause, er vi nok en gang klare for å ta fatt på dagens match.

Formen

Hjemmelaget kunne vise til en formkurve som er svært imponerende før ligaen tok pause i midten av desember. Til tross for at vårt sist oppgjør endte med et tap i Stavanger, kan vi skilte med 8 seire på de ti siste kampene. Like bra står det ikke til for dagens motstander. Vi må hele seks kamper tilbake for å finne en seier. Ser vi på tabellen, ser vi at det har vært alt annet enn en enkel sesong for Oslo-laget. Det er likevel ingen enkel match å møte Manglerud på deres hjemmeis.

Laget

I romjulen ble laget rammet av covid-19 smitte. Dette preger fortsatt troppen i den grad at fire av spillerne ikke blir å se på is i dag. Utover dette er ytteligere to mann ute med skade. Den gledelige nyheten er at Fredrik Bjørndal endelig er tilbake etter et flere måneder langt skadebrekk. Emil Wasenden blir også å se i dagens tropp. Unggutten har i langt tid kun trent med A-laget.

Statistikk

Hvis vi tar en titt på statistikken, finner vi at Frisk Asker scorer nesten to mål mer per kamp og slipper inn omtrent halvparten av MS. Ser vi på de tre siste oppgjørende mellom dagens motstandere, finner vi en målforskjell på hele 13-4, og 9 poeng i favør Asker-laget.

Den personlige statistikken er fortsatt ganske klar, David Morley er ligaens poengkonge, og dermed også de oransjekledde sin. Den mest poenginnbringende spilleren for de grønn-gule er Robin Olsen Syversen.

Dommere

Dagens dommerkvartett består av hoveddommere Petter Bjerkan Bakken og Tommy Søstumoen, mens på linjene finner Rune Solholm Bakken og Joakim Svarstad.

Hvor kan du se kampen?

Det er dessverre svært få som får mulighet til se kamp live, om dagen. Derfor er vi svært glade for at TV2Play gir 30 dagers gratis streaming til alle nye kunder. Klikk her for å få dine 30 dager! Pucken droppes 18.30, og da håper vi at du er minst like klar for kamp som oss.