• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

07000 ASKER TAXI KJØRER SAMMEN MED FRISK

Nye veier skal kjøres opp, også hos Frisk Asker, og hva passer da bedre enn at vi gjør dette sammen med 07000 Asker Taxi som vår nye samarbeidspartner!

Selv om klubben er midt inne i en hektisk tid før seriestart med blant annet planlegging av kick-off og åpningskamp i Varner Arena, så jobbes det også spreng i Markedsavdelingen. Denne gangen er vi stolte over å presentere at vi for aller første gang har fått et samarbeid med et taxi-selskap, og det er ikke et hvilket som helst selskap,

- 07000 er et landsdekkende taxi-selskap med en sterk merkevare på Vestlandet og Sørlandet, og nå ønsker vi å bygge opp 07000 også her i Asker og omegn. Vi ønsket å tenke nytt og annerledes når det gjaldt mulighetene som finnes med å tiltrekke oss flere kunder og valget falt derfor på Frisk Asker, sier Grethe Becher administrasjonsleder i 0700 Asker Taxi. Hun legger til,

-Gjennom 07000 Sandnes Taxi har vi i kjeden hatt god erfaring med samarbeidet med Oilers, og derfor var det naturlig for oss å kontakte Frisk Asker. Vi er nye med denne type samarbeid, men da er det ekstra fint å vite at Frisk Asker er kjent for å knytte bedrifter sammen for å skape forretning og økt verdi gjennom sitt partnernettverk.

Markedssjef Fredrick Bråten Haugland er godt fornøyd med å få på plass enda en ny samarbeidspartner til #regionensnettverknummer1,

-Vi har aldri før hatt et samarbeid med en taxi-leverandør, så dette trigger oss litt ekstra, sier han.

På hvilke måter kan vi se dette samarbeidet i praksis?

-Vi har et stort nettverk av bedrifter i ulike bransjer, og vi vet at behovet for transport er stort. Bare se på hotell- og restaurant-næringen i nettverket, for ikke å glemme mulighetene som alle kampene i Varner Arena kan gi 07000 Asker Taxi, tilføyer Markedssjefen.

Vi i Frisk Asker Hockey takker for tilliten og gleder oss til samarbeidet!

Litt om 07000 Asker Taxi

07000 Asker Taxi (tidligere Hurum og Røyken Taxi) har en bilpark på ca. 35 biler, hvorav 5 av disse tar rullestol. Selskapet har vanlige biler for 1 – 4 passasjerer, mellomstore biler for 5 – 8 passasjerer og maxitaxier med plass til inntil 16 passasjerer. Selskapet har en bred kundegruppe og kjører alt fra kunder til og fra jobb, festival-transport, pakke og budservice, idrettsbarn og ungdom til og fra ulike aktivitets-tilbud, skole-elever, pasient-transport m.m., og er spesielt opptatt av å ta godt vare på de kundegruppene med ulike behov for ekstra assistanse.

Trafikksikkerhet står aller høyest, og selskapet har omfattende rutiner for å yte så god service og så høy trafikksikkerhet som mulig. 07000 Asker Taxi er sertifiserte i ISO – 39001 forankres dette viktige arbeidet i standarden. Deres HMS-rutiner er forankret i ISO-39001 og de er også sertifisert som Miljøfyrtårn-bedrift. Godt arbeidsmiljø både for ansatte på sentralen og sjåførene ute, er viktig, og de bestreber hele tiden at alle tilsluttet 07000 Asker Taxi skal ha en trygg, meningsfull og hyggelig arbeidsplass med gode kollegaer, samhold og mangfold. Les gjerne mer på www.07000.no/asker.

Kontaktperson

Administrasjonsleder, Grethe Becher Mobil: 47 88 60 00 E-post: [email protected]