• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

NOK ET COMEBACK!

Vi setter så utrolig stor pris på når tidligere samarbeidspartnere vender tilbake til klubben og #regionensnettverknummer1.

Vi jubler litt ekstra i dag når vi kan offentliggjøre at Eric Sagen og MøbelMeglerne gjør comeback i Frisk Asker-drakten!

- Jeg har jo på meg Frisk-briller, så da velger jeg å si at Varner Arena er den mest fantastiske ishallen i Norge, og da er det en ære å kunne få være leverandør til klubben og arenaen med våre møbler, sier daglig leder Eric Sagen stolt.

- Bærekraft er en viktig pilar for oss som klubb, og selvfølgelig ser vi etter leverandører og samarbeidspartnere som har dette som fokus, og MøbelMeglerne treffer innertier på dette, sier Markedssjef Fredrick Bråten Haugland.

- De har fra åpningen av Varner Arena i februar levert møbler til Friskuslosjen, og nå som klubben har flyttet inn i nye klubblokaler var det en selvfølge å ta opp tråden og se om selskapet igjen skulle ikle seg den oransje drakten, avslutter Haugland.

Til tross for at hallen er omtrent flunkende ny, har det vært behov for endringer. Det tar tid å vokse inn i noe nytt, kan markedssjef Fredrick Haugland bekrefte,

- Selv etter kun 8 måneders drift i ny arena har vi måttet foreta noen justeringer på de opprinnelige møbelplanene, og nå er enkelte av losjene oppgradert med flotte møbler levert av MøbelMelgerne.

Hva er planen fremover, Sagen?

- Vi ønsker skape suksess sammen med Frisk Asker, så vi skal være en aktivt deltaker på klubbens B2B-samlinger og bistå nettverket med møbler og kompetanse innenfor bærekraft. Vi har mye på lager og har hurtig leveranse, noe som er en fordel slik samfunnet rundt oss har det med forsinkelser, og råvaretilgang, avslutter Sagen.

Litt om MøbelMeglerne

MøbelMeglerne ble etalbert i 2001 og har 10 ansatte. Selskapet har et stort showrom i Nye Vakåsvei 20 på Hvalstad og lager i Knud Schartumsgate 7 i Drammen. De leverer nye og brukte kontormøbler, trekker om møbler, monterer og de-monterer, frakt av møbler, og tegner selvfølgelig komplette møbelplaner for sine kunder.

Les gjerne mer på www.mobelmeglerne.no.

Kontaktperson

Daglig leder Eric Sagen Mobil: E-post: [email protected]