Lørdag Lør 24 Februar Feb
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

GAMEDAY: STAVANGER OILERS

Forrige gang vi spilte mot Oljebaronene, var det vi som trakk det lengste strået. Det er målet også i kveld.

Gutta har satt snuten mot Stavanger og er mer enn klare for den 11. runden i Fjordkraftligaen 2021/22. Det blir det første oppgjøret i DNB-Arena for sesongen, men det andre mot Stavanger Oilers. Sist kamp ente 3-1 til de oransjekledde.

Laget

Vi har over lengre tid hatt noe slitasje på laget, og det er derfor en glede å kunne melde at både Patrick Bovim og David Morley er tilbake i dagens tropp.

Formen

Frisk Asker har de siste de siste 14 dagene lagt bak seg fem kamper, på samme tid har Stavanger Oilers spilt tre. Av de fire siste kampene spilt mellom Frisk Asker og Stavanger Oilers, har det blitt to seire på hvert av lagene. I disse oppgjørene har Frisk scoret totalt sett 7 mål, mens Oilers har puttet 10 i vårt nett.

Statistikk

Med 7 mål og 8 assist er det Viktor Granholm som plasserer seg øverst på poenglista for Askerlaget. Rett bak han, med 14 poeng, følger David Morley. Hos siddisene finner man Christoffer Karlsen med 10 poeng, etterfulgt av Jarrett Burton.

Dommere

Kampens dommerkvartett består av hoveddommere Petter Bjerkan Bakken og Owe Lüthcke. Som linjendommere finner vi Alexander Waldejer og Njaal Søstumoen.

Kampen får du sett på Blue Line Sportsbar i Asker Sentrum, eller på TV2 Play. Pucken droppes 18.00 i DNB-arena.