• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

120 000 x hurra!

Bamsefondet vokser stadig - til glede for barn og unge!

Tidligere i høst fikk Bamsefondet den gledelige nyheten om at "Alle Henda"-prosjektet til SpareBank 1 Østlandet tildelte fondet og dets arbeid hele 50 000 kroner. I går, torsdag, kom enda en gladnyhet fra "Alle Henda". Bamsefondet tildeles nemlig 70 000 til! Dermed er det 120 000 som tildeles arbeidet for inkludering av barn og unge, som står utenfor på bakgrunn av økonomi, i idrett og aktivitet.

Vi er inne i en tid med økte utgifter, og dessverre er det i mange tilfeller barnas fritidstilbud som må kuttes for å få endene til å møtes. Samtidig vet man viktigheten av idrett og aktivitet for barnas mestringsfølelse, sosiale utvikling og livskvalitet. Bamsefondet jobber for å motvirke de sosiale forskjellene i samfunnet og hjelpe de som rammes hardest - barna. Tildelingene fra "Alle Henda" gjør at Bamsefondet nå kan finansiere et fritidstilbud for inntil 48 barn og unge, med utgangspunkt i en snittpris på 2500,-.

Vi takker "Alle Henda" og SpareBank 1 Østlandet for deres bidrag, slik at flere barn og unge i vårt nærmiljø får et fritidstilbud.

Vil du lese mer om Bamsefondet, eller søke støtte? Da kan du gjøre det via denne lenken Les mer om Bamsefondet eller søk her