• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG: COMET

Vi nærmer oss 2024, men før den tid skal det spilles om tre nye poeng i Halden.

Det er tid for årets siste kamp i det gutta tar turen mot Halden og Comet. Pucken droppes 16.00, og gutta er klare for å krige om tre poeng.

Statistikk

Kampen som spilles på årets nest siste dag, markerer den 44. kampen mellom kveldens motstandere. Tidligere har det endt i 34 seiere, 3 uavgjort (fra den tiden man ga seg etter 60 minutter) og 7 tap. Comet befinner seg på en 10. plass med 8 poeng, mens vi fortsatt ligger på 6.plass med 35 poeng – nå kun ett poeng bak Stjernen.

EHLs gullhjelm

Etter torsdagens kamp mot Vålerenga har Hampus Gustafsson sneket seg forbi Thomas Valkvæ Olsen i den interne poengligaen. Svensken, med sine 25. poeng, blir derfor å se i ligaens poenghjelm.

For Comets del er det Pelle Hedlund som har sørget for flest poeng med totalt 15. poeng. På plassen bak finner man Herman Kopperud med sine 13. poeng.

Keeper-duellen

Fayen-Vestavik leverte nok en sterk kamp mot Vålerenga, og står nå med en redningsprosent på 89,7% - en liten økning siden før dropp forrige kamp. Asker-guttens statistikk viser i snitt 3,24 innslupne mål per kamp.

For dagens hjemmelag er det Carl Ljung som ser ut til å ha voktet buret mest denne sesongen. Han står oppført med en redningsprosent på 85,9%, og et gjennomsnitt på 5,25 innslupne mål per kamp.

Følg kampen

Vi håper du tar deg turen og heier frem gutta i Halden. Får du ikke sett kampen live, kan denne følges på TV2 Play, BlueLine Sportsbar i Asker eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge liveoppdateringer på hockeylive.no.