• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

- Har lyst til å vinne med Frisk!

Spennende unggutt klar for to nye sesonger i oransje

Fredrik Bjørndal spilte sin første kamp for A-laget i 19/20 sesongen og rundet sin kamp nummer 100 i sluttspillet inneværende sesong. Nå har han signert på en kontrakt som gjør han til Frisk-spiller de to neste sesongene.

Løperen ser frem til to nye år i Varner Arena,

- Jeg har lyst å fortsette å spille for klubben jeg har vært fan av siden jeg var barn. Samtidig tror jeg at jeg kan få en fin rolle her i de to neste årene, og har stor tro på at jeg kommer til å utvikle meg her. Jeg trives veldig godt med laget og de rundt.

Ambisjonene til Jutul-gutten er tydelig,

- Jeg har lyst til å vinne med Frisk, og vil at vi skal kjempe om gull. Så motivasjonen frem mot de to neste årene veldig høy. Jeg gleder meg!

Foto: Henning Ekeli

Bjørndal, med sin tyngde, høyde og sine offensive ferdigheter er en viktig brikke i lagbygget mot kommende sesong sier Vidar Wold,

- Fredrik er et produkt av Asker- og Bærumshockeyen, som viser at uansett hvilken klubb en spiller for som barn, kan man ta steget opp og etablere seg i den øverste ligaen i Norge. Bjørndal er en ekstremt spennende spiller med tanke på størrelsen han innehar. Få på den størrelsen har så gode tekniske- og skøyteferdigheter som det han har. Derfor er Fredriks potensiale enormt, ikke bare i norsk eliteserie, men også i forhold til større ligaer rundt i Europa. Vi er glade for at Fredrik har signert to nye år med Frisk, hvor vi skal videreutvikle hans ferdigheter slik at han på sikt kan bli en bærende spiller i laget.