• Hovedpartnere

    Partnere

- Har lyst til å vinne med Frisk!

Spennende unggutt klar for to nye sesonger i oransje

Fredrik Bjørndal spilte sin første kamp for A-laget i 19/20 sesongen og rundet sin kamp nummer 100 i sluttspillet inneværende sesong. Nå har han signert på en kontrakt som gjør han til Frisk-spiller de to neste sesongene.

Løperen ser frem til to nye år i Varner Arena,

- Jeg har lyst å fortsette å spille for klubben jeg har vært fan av siden jeg var barn. Samtidig tror jeg at jeg kan få en fin rolle her i de to neste årene, og har stor tro på at jeg kommer til å utvikle meg her. Jeg trives veldig godt med laget og de rundt.

Ambisjonene til Jutul-gutten er tydelig,

- Jeg har lyst til å vinne med Frisk, og vil at vi skal kjempe om gull. Så motivasjonen frem mot de to neste årene veldig høy. Jeg gleder meg!

Foto: Henning Ekeli

Bjørndal, med sin tyngde, høyde og sine offensive ferdigheter er en viktig brikke i lagbygget mot kommende sesong sier Vidar Wold,

- Fredrik er et produkt av Asker- og Bærumshockeyen, som viser at uansett hvilken klubb en spiller for som barn, kan man ta steget opp og etablere seg i den øverste ligaen i Norge. Bjørndal er en ekstremt spennende spiller med tanke på størrelsen han innehar. Få på den størrelsen har så gode tekniske- og skøyteferdigheter som det han har. Derfor er Fredriks potensiale enormt, ikke bare i norsk eliteserie, men også i forhold til større ligaer rundt i Europa. Vi er glade for at Fredrik har signert to nye år med Frisk, hvor vi skal videreutvikle hans ferdigheter slik at han på sikt kan bli en bærende spiller i laget.