• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Lørdag Lør 18 Januar Jan
Fredag Fre 24 Januar Jan
Søndag Søn 26 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Tirsdag Tir 18 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar

MAGISK NETTVERKSDAG

Onsdag 29. januar var det igjen duket for klubbens årlige «Nettverksdag», stedet der klubbens nettverk og partnere møtes og skaper økt forretning. Aldri før har det vært større interesse rundt dette arrangementet og Asker Kulturhus var fylt til randen med entusiastiske samarbeidspartnere som virkelig ville vise seg frem og knytte nye relasjoner.

For denne dagen handler om mer enn bare «et sponsorat». Dagen handler om mingling, foredrag, møtecup, relasjonsbygging, og ikke minst muligheten for å fortelle sitt budskap til mange bedrifter. Også i år kunne klubbens markedsavdeling melde om rekordoppmøte! Over 300 gjester var til stede fordelt på mer enn 105 bedrifter, og en møtecup hvor ca. 540 møter ble gjennomført på 1,5 time! Dagen startet inne i teatersalen, suverent ledet av konferansier Erik Wold som sammen med Lene Conradi snakket om fremtidsmulighetene i en ny storkommune, ny arena på Risenga, og ikke minst viktigheten av et sterkt næringsliv. Deretter fikk SpareBank1 Østlandet, Roald Stene, entre scenen og fortelle om hvordan de som bank jobber aktivt med sine sponsorat. Vi håper virkelig at de som var tilstede i salen fikk mange gode innspill til hvordan de skal benytte et sponsorat best mulig i tiden fremover.

Programmet fortsatte med mingling og nettverking i foajeen, og vi tok en prat med regionsjef Frode Mathiassen i Ramirent.

«Vi berømmer Frisk Asker for å skape slike gode møteplasser», sier Mathiassen.

«Vi er tilstede i mange nettverk og er aktivt med og sponser mange klubber. Det Frisk Asker gjør for oss ved å tilrettelegge gode møteplasser gjør at de er best i klassen», avslutter han.

Ved siden av Mathiassen står Dyreparkens Klara og Mosk fra KuToppen, som utfordret alle til Melkespannkasting. Salgssjef Jon Bergman er full av lovord over Nettverksdagen.

«For oss som ikke er lokale, men som søker samarbeid med næringslivet så er denne dagen perfekt.»

Dagen fortsatte med møtecup, hvor bedriftene fikk seks møter fordelt på 1,5 time. Et hektisk møtekonsept hvor begrepet speed-date bidrar til å øke bedriftenes kjennskap til hverandre.

Etter endt møtecup serverte Quality Hotel Leangkollen en deilig lunsj, og så var det duket for et gjensyn med Himmeljegerne og Frisk Asker Superlag, anført av Lars-Martin Tannæs Fjeld.

Denne fantastiske gjengen tok oss gjennom en reise med fokus på «utfordring, mestring og mening». Vi fikk gleden av å følge bla. Superlaget i deres forberedelse og gjennomføring av deres store høydepunkt, nemlig kampen mot selveste A-laget, og vi ble litt ekstra blanke i øynene når Superlaget ble overrasket av Asker Idrettsråd som overrakte en sjekk pålydende 30.000 kroner. Nettverksdagen fortsatte deretter med messebesøk og mingling, og dagen ble avsluttet med Svein Harald Røine som holdt foredraget «fra tussi til tigergutt».

Video: LarsLars Productions Foto: Bjørn Henning Fredriksen, Mette Sørensen og Fredrick Bråten Haugland

På vegne av Frisk Asker vil vi takke alle våre partnere som deltok, samt Asker Kulturhus, SpareBank 1 Østlandet, Festus Event, Arba, Nærbakst, Quality Hotel Leangkollen, Ringnes og Selecta. Tusen takk!