• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG STAVANGER OILERS

Det er tid for storkamp i Varner Arena når Oljebyens hockeylag kommer på besøk.

Om ikke mange timene droppes pucken for et storoppgjør i Varner Arena. Når Stavanger Oilers står på den andre siden av rødlinja, er det vanskelig å ikke mimre tilbake på åpningskampen 19. februar. For en kamp, for et eventyr og for en stemning - den hadde alt. Og sjeldent har vel jubelen runget høyere enn da Nicklas Nevalainen setta pucken i nettet, på overtid og sikret seieren i den første kampen i Varner Arena sin historie.

Forsvarskjempen Mats Josten Frøshaug ser frem til kveldens kamp,

- Det er gøy med lørdagskamp mot et godt lag! Nå er det på tide å gjøre en god hjemmekamp igjen. Vi leverte en brukbar prestasjon på torsdag som vi vil gjenskape og forbedre i kveldens oppgjør.

Statistikk

Historisk sett har det vært svært tette og jevne kamper mellom kveldens motstandere. Et rask blikk på fjorsesongen understreker nettopp hvor tett det pleier å være. Vi går av med seieren i tre av fem kamper, hvor den ene er på overtid. Den endelige målstatistikken for fjorsesongen endte på 14-15 i favør kveldens gjester. Oppgjørene mellom Frisk Asker og Oilers er kjent for å ha høy temperatur og by på god underholdning, og akkurat det håper vi blir rammen for kveldens kamp.

Fjordkraftligaens poengkonge

David Morley gjorde seg bemerket under torsdagens kamp på Lillehammer med både assist og mål. Kanadieren står nå oppført med 17 poeng (5+12). Frisks nest beste poengplukker, med én kamp mindre spilt enn Morley, er Anton Holm. Svensken har notert seg for 14 poeng (9+5).

I Rogaland er det Dan Kissel som bærer den sorte og gullbelagte hjelmen, med en poengfangst på 12 (4+8). B

Har du enda ikke sikret deg billett til dagens storoppgjør? Da kan du gjøre det via denne linken. Du finner også billetter i supporterbutikken i Varner Arena fra klokken 16.30.