• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

NEVALAINEN I NORGE!

"Vi skal ikke forvente noe annet enn å vinne!".

Etter en lang kjøretur fra Finland ankom backen Niklas Nevalainen Asker i går. Han går klar av karantine og er å se på lagets første istrening allerede førstkommende mandag. Om kort tid kommer også familien hans til Norge, og da er Asker-eventyret komplett.

Når finnen endelig kom frem var kjøleskapet selvfølgelig fylt opp av vår samarbeidspartner KIWI! Vi benyttet oss av muligheten til å slå av en liten prat med Niklas i forbindelse med hans ankomst.

Hvordan føles det å komme til Asker?

Det føles veldig godt og jeg er glad for å endelig være her i Asker. Sommeren har vært veldig fin, men nå gleder hele familien seg til å komme hit. Det er deilig at sesongen endelig starter igjen!

Hva er dine tanker om den kommende sesongen?

Det jeg vet er at vi har et veldig bra lag! Jeg gleder meg til å teste isen på mandag og møte hele laget. Jeg synes ikke vi skal forvente noe annet enn å vinne og jeg skal gjøre alt jeg kan for at vi skal oppnå det. Jeg kan nesten ikke vente med å ta fatt på sesongen og å se alle supporterne i Askerhallen.

Nå er det bare å telle ned timer til gutta tar sine første skøytetak for sesongen. På mandag, fra klokken 15:00, kan du nyte synet av sesongens første istrening, mens barna kan kose seg med pølser, brus og boller helt gratis. Ikke glem å ta med skøyter til barna, for så fort A-laget er ferdig på is er det deres tur til å leke seg på glatta. Junioravdelingen stiller opp med mannskap, som er tilstede for å hjelpe de som måtte trenge det. Håper vi sees!