• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

VANSKELIG Å FINNE FLYTEN!

En hard og fysisk kamp utspilte seg i det første oppgjøret i gruppe H!

Endelig var det duket for Champions Hockey League i Askerhallen. Gjestene fra Salzburg kom sterkt ut, men vi følgte dem til døra de to første periodene. Kveldens siste periode ble hakket tøffere for de oransjekledde. Kampen endte med 2-6 i favør gjestene. Vi tok en rask prat med Jacob Lagacè om det som utspilte seg på isen:

Det ble mange utvisninger, som førte til at det ble vanskelig å finne flyten i spillet. Jeg synes vi leverte to gode perioder. Tredje periode startet ikke som vi ønsket, det kom to raske mål og på det tidspunket ga vi fra oss kampen. Jeg opplever at målforskjellen i dagens kamp er ikke representativ for forskjellen mellom lagene. Nå er det å legge kampen fra seg og se fremover mot søndagens kamp mot HC Bolzano. Da skal vi legge ned hardt arbeid i 60 minutter, bruke det tapet vi opplevde nå til å vokse og bli bedre. Vi ser frem mot den kampen!

Foto: Geir Arnesen

Det ble en kamp med mange oppbrudd. Gutta i utvisningsboksen fikk god trening i å åpne døra. Det var en fysisk kamp med høy tempratur.

Red Bull Salzburgs trener Matt McIlvane hadde følgende å si om kampen og det korte oppholdet i Norge:

Det ble en rar rytme på kampen, med mye utvinsinger. Undertall-og overtallspillet vårt ble satt på prøve i dag. Det at vi mistet keeperen etter ti minutter ga oss noen unike utfordringer, men vi taklet det godt. Alt i alt vil jeg si vi gjorde en bra kamp! Hele laget satt igjen med en god følelse etter kampen.

Foto: Geir Arnesen

Det har vært fint å være i Asker. I dag tidlig løp jeg langs vannet og fikk nyte det vakre landskapet Asker har å by på. Vi er svært takknemlig for gjestfriheten vi har blitt møtt med. Det er ingen til om at dett er en klubb av første klasse!

Nå er det bare å se frem mot ny kamp allerede på søndag! Billetter til kampen får du kjøpt i appen vår og her

Vi sees!