• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

KANON-START PÅ NY SESONG!

Tirsdag 31. mai var det igjen duket for en partnersamling, og frokostmøte, for nettverket til Frisk Asker.

De over 120 oppmøte fikk servert en deilig frokost fra Vito’s Restaurant og Nærbakst, kaffe levert av Costa og leskende drikk fra Coca Cola før de tok fatt på det som utspilte seg i multisalen i Asker kulturhus.

Foto: Bjørn H. Fredriksen

Det hele startet med at Markedssjef Fredrick Bråten Haugland ønsket velkommen og introduserte Arne Harket fra SCG, som holdt foredraget «Ledelse på liv og død». Med bakgrunn i en representativ undersøkelse utført av SCG, tok Harket for seg hvordan stress ser ut i det norske arbeidsliv. De mange tilhørerne fikk nyttig faglig påfyll, og ikke minst tips og råd til hvordan man kan jobbe preventivt for å forhindre negativt stress hos sine ansatte.

Etter litt en kaffepause, med tilhørende relasjonsbygging, var det klart for litt nyheter fra Sport. TV2s hockeyekspert Bjørn Erevik ledet seansen, og hadde med seg Sportssjef Vidar Wold, kaptein Anders Bastiansen og ny-signeringen Alexander Bonsaksen på scenen. Samarbeidspartnerne fikk et godt innblikk i lagbyggingen og ikke minst hva spillergruppen selv tenker og har satt som mål for den kommende sesongen.

Foto: Bjørn H. Fredriksen

Som alltid, ble «kollekten» gjennomført, og denne gangen var det Dreamwork og Festus Event som fikk presentere sine bedrifter, og så ble hele seansen avlsuttet med «en litt overraskende vri» fra Mobit Asker og Bærum rundt temaet sikkerhet og virus. Igjen ble det generert mange leads, og vi gleder oss allerede nå til neste utgave av «kollekten»

Foto: Bjørn H. Fredriksen

Avslutningsvis var det en kort redegjørelse fra administrasjonen i Frisk Asker, om mulighetens arena – nemlig Varner. Arenasjef Thorstein Horne kunne fortelle om alle de utleie tilbudene vi har, både for bedrifter og privatpersoner, og her ser vi at nettverket på kort tid allerede har tatt arenaen i bruk . Vil du vite mer om utleie muligheter finner du det her.

Samfunn- og Kommunikasjonsansvarlig Thea rundet det hele av og kunne fortelle om arbeidet som det siste året har blitt lagt ned for å utvikle Bamsefondet, og hvordan det skal jobbe for å inkludere barn og unge på flere arenaer i samfunnet, som av ulike årsaker står utenfor.

Som så mange ganger før, var det mange blide og fornøyde samarbeidspartnere som nok en gang dro tilbake på sine respektive arbeidsplasser med flere og bedre relasjoner i sekken.

Foto: Bjørn H. Fredriksen

Vi takker for besøket og gleder oss masse til «Frisk Asker Sommerlunsj» 16.juni på Thon Hotel Vettre.