• Hovedpartnere

    Partnere

TO NYE ÅR FOR GRANHOLM

Viktor Granholm har i dag skrevet under en ny 2-års kontrakt med klubben.

Granholm vil da gå inn i sin åttende sesong på A-laget i september 2021. Han har som 23-åring allerede rundet godt over 300 kamper for klubben.

Viktor har hatt en solid utvikling de siste årene, og denne sesongen er han toppscorer både i Frisk Asker og Fjordkraft-ligaen med hele 15 fulltreffere på 23 spilte kamper.

«Vi er veldig glad for at Viktor har valgt å sette signaturen sin på en ny kontrakt med klubben og fortsette karrieren sin hos oss. Viktor har hatt en enorm utvikling, og har de siste to sesongene vist seg å være blant eliten av norske spillere i Fjordkraft-ligaen. Vi ser frem til at han skal ta ytterligere steg og ikke minst være med oss inn i ny arena", sier leder av sportskomiteen, Dag Høyem.

Viktor er også glad for å ha skrevet under på en ny og rykende fersk kontrakt.

«Jeg er veldig glad for å fortsette karrieren min i Frisk Asker. De neste årene blir veldig spennende og jeg føler jeg kan utvikle meg videre her. Jeg tror vi har en god mulighet til å vinne enda mer med dette laget.

"Vi har en ekstremt fin gruppe, som jeg er veldig glad for å være en del av. I tillegg skal vi snart inn i en ny arena, så jeg gleder meg veldig til å ta fatt på de neste to sesongene i Frisk drakten», avslutter en fornøyd Viktor Granholm.