• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

-En solid toveis-spiller

  1. november ankommer det en ny spiller i Varner Arena.

Viktor Hertzberg har nå skrevet under på en kontrakt som gjør han til Frisk-spiller resten av 23/24 sesongen. Viktor kommer fra det slovakiske laget HK Dukla Trencin, og løperen har tidligere en rekke sesonger bak seg i Allsvenskan.

- Med Hertzberg får vi en solid toveis-spiller, som er pucksterk og poengfarlig. Han kan benyttes i de fleste situasjoner og har en meget bra spilleforståelse. Han har gjort mye poeng i x-antall sesonger i Allsvenskan, sier Sportssjef Vidar Wold.

Skadeforfallet denne sesongen har gitt hodebry for Sportssjefen, og løperen er ment til å erstatte Felix Girard,

- Det er liten tvil om at skadesituasjonen denne sesongen har vært krevende, og da det ble klart at Girard ble ute resten av sesongen, måtte vi gjøre noe. Når Hertzberg ble ledig på markedet, var det ikke noen vanskelig avgjørelse å hente han. Med den skadesituasjonen vi har hatt så langt, så har de skadefrie spillerne fått for høy belastning. Etter landslagspausen får vi heldigvis flere spillere tilbake, og med Hertzberg inn i tillegg, så får vi en bredde kombinert med ferdigheter på løpersiden, som vi hele tiden har ønsket oss.

Selv gleder 32-åringen seg til å gjøre sin første opptreden i norsk hockey,

- Jeg har vært interessert i å teste å spille i Norge over flere år, så det skal bli en spennende utfordring, som jeg gleder meg til. Jeg har spilt med Tobias Lindström og kjenner til Mats Frøshaug fra før, så det skal bli kult å bli lagkompis med dem.

Hertzberg er tydelig på at han kommer til Frisk for å bidra, både poengmessig og i garderoben, - Jeg har ganske mye rutine og gjort godt med poeng i de fleste sesonger – så rent spillemessig ønsker jeg å bidra med både mål og assist. Ellers er jeg er en glad fyr, som ser positivt på det meste – så jeg håper jeg kan tilføre ny energi og forsterke humøret i troppen.

Viktor ankommer Norge og Varner Arena 20. november, og blir dermed å se i troppen mot Comet 23. november,

- Jeg er god venn med målvakten til Comet, så det hadde vært moro å score på han i min første kamp. Jeg gleder meg veldig, avslutter Hertzberg.