• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

JUBEL-FREDAG!

Vi har i lenger tid hatt gleden av å dele nyheter fra markedsavdelingen. Vi har ikke tenkt å gi oss helt, for vi har ennå mye å juble over!

Acer

Riktig utstyr til rett bruk er en viktig forutsetning for å kunne yte optimalt eller skape den ultimate opplevelsen. Acers produktsortiment spenner seg hele veien fra PC`er, tableter, prosjektorer, komplett gamingutstyr, Chromebooks og monitorer, til skylagringsystemer. Hos Acer vil du kunne finne det produktet som passer ditt bruk optimalt, og samtidig være trygg på at teknologien er innovativ og av ypperste klasse. Acer er et verdensomspennende og fremoverlent selskap som leverer tjenester og produkter til alt fra privat bruk, til offentlig sektor, det private næringsliv og utdanningsinstitusjoner. Det å ha en slik samarbeidspartner på laget er vi takknemlig for. Deres bidrag inn mot klubben og andre samarbeidspartnere verdsettes høyt. Det er derfor gledelig å kunne meddele at vi nå har forlenget samarbeidet.

Vil du vite mer kan du ta kontakt med vår kontaktperson Henrik Bye på e-post: [email protected]

Fuel of Norway

Som idrettsutøver er det svært viktig og få i seg nok drivstoff til å yte maksimalt, til enhver tid. Ikke bare kan en hockeykamp kan være lang og fysisk svært krevende, men alle treningstimene i løpet av året øker behovet for energitilskudd, betraktelig. Det er derfor viktig for oss å ha med en samarbeidspartner på laget som kan tilby maksimalt av energi og mineralnivå lagd på naturlige produkter. Deres brede utvalg av produkter, fra energidrikk, til barer og gel, samt et variert utvalg av smak er viktig for at gutta, under en lang sesong, skal kunne få i seg tilstrekkelig med energi. Fuel og Norway har gjennom flere sesonger vært en viktig samarbeidspartner, både på og utenfor isen. Når vi nå har videreført samarbeidet, var det til stor glede både for administrasjonen og spillergruppen. Vi gleder oss til ny sesong, med nok drivstoff til å ta det hele veien.

Fuel of Norway sine produkter kan du få kjøp i utvalgte sportsbutikker. For en totaloversikt, besøk hjemmesiden deres her eller ta kontakt med vår kontakt, Morten Andresen på e-post: [email protected]

Astrofarm

Hvis du leter etter en totalleverandør av IT-og kommunikasjonsløsninger, er Astrofarm stedet å gå. Astrofarm har fokus på å levere en problemfri IT hverdag for deres kunder. Systemene skal være effektiviserende, og derfor jobber Astrofarm etter en preventiv modell for å redusere feilkilder. Astrofarm har alltid kundens behov i fokus, og er en stødig samarbeidspartner som hele veien er tilgjengelig for rådgivning, slik at man i felleskap kan finne den beste løsningen. Til tross for deres banebrytende arbeid innen preventivt arbeid i IT-bransjen, er ikke IT alltid problemfritt, men fortvil ikke for deres kompetente supportteknikere er raskt på ballen! Astrofarm har vært en viktig samarbeidspartner for oss, og blir stadig viktigere inn mot en ny arena. Vi vet også at flere av våre andre samarbeidspartnere har nytt godt av det Astrofarm har å tilby. Det at vi nå forlenger vårt gode samarbeid, er en gledes nyhet! Besøk gjerne Astrofarm eller ta kontakt med vår kontakt person, Marius Lund Andersson.

Adresse: Nye Vakåsvei 8, 1396 Hvalstad E-post:[email protected]

Gullsmed Hellman

I gågaten i Asker Sentrum og i Sandvika finner du Askers og Bærums fineste gullsmed, med et unikt utvalg og en service få kan måle seg med. De har, siden 1973, vært en institusjon i regionen og ble så sent som i juni tildelt hedersprisen «Husfruens nøkkelknippe» som gis til de som kan vise til svært god service, imøtekommenhet og som utmerker seg i arbeidet med å øke sikkerheten i butikken og holde tyvene unna. Hos Gullsmed Hellman møter du kvalifiserte fagfolk, som også innehar en unik erfaring og kunnskap innen reparasjon og vedlikehold av alt innen gullsmedhandel. Gullsmed Hellman har igjennom mange år vært en trofast samarbeidspartner, vi er derfor veldig glade for å kunne meddele at vi nok en gang har fornyet samarbeidet.

Se litt av deres flotte utvalg her eller besøk butikken i Asker Sentrum Adresse Asker: Strøket 5, 1383 Asker, Sandvika: Rådmann Halmrasts vei 18, 1337 Sandvika

Vil du vite mer om "regionens nettverk nummer 1"?

Ta gjerne kontakt med vår markedssjef