• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Tar steget opp på A-laget

Unggutten som mer eller mindre har vokst opp med skøyter på beina er nå klar for sin første sesong som profesjonell.

Marcus Valkvæ Erevik er noe av det nærmeste du kommer begrepet «født med skøyter på beina». Allerede fra han var drøye året har han vært fast inventar på isen i Askerhallen, og nå Varner Arena. Nå har 18-åringen signert en 1+1 kontrakt.

Se intervjuet om reisen fra liten gutt til A-lagskontrakt,

I Frisk Asker har det alltid vært fokus på å få frem egne spillere og satse hardt på spillerutvikling. Det har blant annet resultert i at vi er det laget i Fjordkraft-ligaen med flest utenlandsproffer, og en jevn tilstrømning av junior-spillere opp i A-lagstroppen over tid. Allerede før Vidar Wold ble trener og sportssjef i Frisk Asker har han vært drivende opptatt av spillerutvikling,

- Junioravdelingen har stort fokus på individuell utvikling av spillere. Marcus er et bevis på at det systemet fungerer. Det å få frem en spiller som har gått fra hockeyskolen, gjennom juniorsystemet, inn i NTG og nå tilslutt A-laget, er en solskinnshistorie vi ønsker å selge inn til morgendagens ishockeyspillere.

Det at Marcus har fulgt det som er omtalt som «tigerveien», og nå tatt steget opp på A-laget er Sportssjefen svært fornøyd med,

- Marcus er en spiller som har stor spilleforståelse, sterk med puck og har en evne til å sette opp medspillere i gode situasjoner. Forventingene til Marcus de kommende årene er at han skal utvikle spillet sitt totalt sett, men også bli enda sterke fysisk slik at han er enda bedre rustet til spill i eliteserien.