• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
I dag 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Torsdag Tor 21 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Søndag Søn 14 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Søndag Søn 28 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb

KAMPDAG VÅLERENGA

Det er et revansjesugent lag som setter kurs mot Oslo i dag!

Med en god kamp mot Storhamar friskt i minne, er vi nå klare for å ta fatt på ukens siste kamp. På andre siden av isen venter Vålerenga, og pucken droppes 16.00.

Supporterklubben har satt opp buss med avgang 14.45! Det blir også hockeyvors i Sportsbaren fra kl. 12.00, mer informasjon og påmelding finner du via denne lenken.

Statistikk

Vålerenga er en av de lagene vi har lengst historie med. Hele 286 kamper er spilt mellom disse lagene. Et raskt regnestykke, uten overtid, så gir dette 17 160 timer med hockey! Hvis vi graver litt i historiebøkene, ser vi at Thomas Valkvæ Olsen sørget for tre nettkjenninger på en periode mot de blåkledde, mens Morten Sethereng er den eneste som har scoret flere enn tre mål Oslo-laget på én kamp.

Per nå har Oslo-laget en seiersrekke, som vi skal bryte, på 10 kamper. De innehar førsteplassen på tabellen, mens vi befinner oss på syvende plass, tre poeng bak sjetteplassen og 6 poeng bak femte og fjerdeplassen.

Ehls poenghjelm

Etter torsdagens kamp, hvor Haga noterte seg for flere poeng, er det han som nå har tatt over «gullhjelmen» med sine 16 (5+11) poeng. Hampus Gustafsson snuser fortsatt på poenghjelmen, kun to poeng bak Haga.

For dagens hjemmelag er det Mika Partanen som leder den interne poengligaen med 24(8+26) poeng.

Keeperduellen

Det er udiskutabelt at Fayen-Vestavik leverte en meget solid kamp mot Storhamar. Redningsprosenten ligger på 89,8%, og fasit viser 212 redninger.

Pontus Eltonius sin statistikk er uforandret for oppgjøret på torsdag, og tallene viser 88,7%.

Tobias Breivold har voktet burdet i brorparten av Vålerengas kamper. Det har gitt en redningsprosent på 93%. I snitt slipper Oslo-gutten inn 1,85 mål per kamp. Hans makker Joona Partanen er foreløpig ubeseiret som keeper for de blåkledde, og kan vise til en redningsprosent på 95,1%.

Følg kampen

Vi håper på å se mange med hjerte for Frisk på Jordal, billetter finner du via denne lenken. Får du ikke sett kampen live, kan denne følges på TV2 Play, BlueLine Sportsbar eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge live oppdateringer på hockeylive.no.