• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

PRESSEMELDING: VI FORSTERKER LAGET

Vi har gleden av å presentere en ny ansatt i Frisk Asker.

Det er en glede å kunne informere om at vi i dag har ansatt Thea Amanda Loktu i stillingen som «Samfunns- og Kommunikasjonsansvarlig» på et ettårs vikariat. Thea er en som kjenner klubben meget godt fra før, og har gjennom mange år hatt ulike frivillige verv i klubben og i tillegg jobbet tett med våre samarbeidspartnere. Thea har de siste tre årene vært ansvarlig for klubbens kommunikasjon på våre SoMe-kanaler, og har i sommer vikariert for mange av de oppgavene som hun nå skal jobbe med i en 100% stilling. Thea starter i sin nye stilling allerede i dag, og et mer fyldig intervju av Thea kommer snart😉

En riktig ansettelse til riktig tid.

Daglig leder Nicolay Sørensen er meget fornøyd med ansettelsen, og uttaler:

Jeg er glad for at vi nå har fått med oss Thea på laget, og jeg er sikker på at dette er en helt riktig ansettelse for klubben i den tiden vi går inn i. Vi ønsker med denne ansettelsen å ta et større samfunnsansvar enn det vi gjør i dag, samt at vi også ønsker å være enda mere synlige for brukerne våre gjennom god kommunikasjon i sosiale medier og andre platformer. Thea vil også få et ansvar for de frivillige som er, og ikke minst blir, helt avgjørende i tiden fremover. Thea blir en viktig bidragsyter for at vi skal nå de målene vi har satt oss i tiden fremover.

Thea ser frem til å komme i gang i den nye stillingen:

Det er med stor glede og engasjement jeg begynner å jobbe i Frisk Asker. Klubben har stått mitt hjerte nær fra barnsben av. Jeg har gjennom ulike frivillige verv fått lov til å bli godt kjent med klubben, jeg føler jeg kjenner organisasjonen godt. I tillegg har jeg god kjennskap til den viktige jobben som de frivillige gjør, samt at jeg er godt kjent med klubbens gode samarbeidspartnere. Dette tror jeg vil bli svært nyttig i den jobben jeg nå skal ta fatt på. Jeg gleder meg stort til å begynne på oppgaven og håper på å se så mange av dere som mulig, i Askerhallen!

Vi ønsker Thea lykke til i Frisk Asker og gleder oss reisen inn mot ny arena sammen med henne!

For ytterligere informasjon, ta kontakt med: