• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

KAMPDAG: FRISK ASKER - LILLEHAMMER

En kan ikke si annet enn at sesongåpningen har vært vellykket. Med tre tilbakelagte kamper, troner Frisk Asker på toppen av tabellen med full pott. I dag er det tabelltreer Lillehammer som kommer på besøk. Pucken droppes klokken 18.30, og arenaen åpner 17.00. Du kan sikre deg dine billetter her.

Tilbakeblikk

Et raskt tilbakeblikk på sesongen 2021/22 viser til noen svært tette kamper mellom kveldens motstandere. Hele fire av fem kamper endte med stillingen 3-4. Totaltsett gikk Lillehammer av med seieren i tre av fem oppgjør.

Gullhjelm

Nok en gang bytter poenghjelmen hode, for hjemmelaget. Denne gangen er det Mats Josten Frøshaug en ser med Fjordkraft-ligaens poenghjelm. Etter fire assist på tre kamper, står han oppført med fire poeng. Hos Lillehammer er det Johan Eriksson, som står oppført med to mål og tre assist og da en total poengfangst på fem poeng.

Vi tok en rask prat med Thomas Valkvæ Hollevik Olsen før dagens kamp. Det er liten tvil om at gutta er inne i en god stim, og har alle planer om å opprettholde denne,

_ - Det blir en tøff kamp, Lillehammer har startet bra. Det blir viktig for oss å fortsette å slippe til like lite som vi har gjort til nå og spille disiplinert. Da har vi gode sjangser til 3 poeng._

Nå håper vi på å se akkurat deg i Varner Arena, i det pucken droppes.