• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Lørdag Lør 18 Januar Jan
Fredag Fre 24 Januar Jan
Søndag Søn 26 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Tirsdag Tir 18 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar

IKANO BANK ER MED VIDERE

Til tross for en tøff situasjon med covid 19-viruset som setter sine klare begrensninger på alle typer aktiviteter i samfunnet, jobber klubbens markedsavdeling på spreng for å sikre en god økonomisk og sunn drift av klubben.

Da er det ekstra gledelig med en skikkelig gladnyhet i denne tiden: Vår langvarige og viktige partner, Ikano Bank, har forlenget avtalen for ytterligere to år.

SAMARBEID I OVER 10 ÅR

– Vi har hatt et sammenhengende og godt samarbeid med Frisk Asker i over 10 år nå, og ser virkelig viktigheten av dette samarbeidet, sier Jan Amundsen, Head of Leasing Sales, Norway.

– Vi ønsker å være banken for de mange bedriftene der ute som trenger gode finansieringsløsninger. Vi har fokus på å skreddersy løsninger tilpasset bedrift og bransje. Vårt løfte om rettferdige vilkår gjenspeiles i våre priser og i måten vi jobber på. Samarbeidet med Frisk Asker er en del av vårt sterke lokale engasjement. Vi bryr oss om vårt nærområde og ønsker å være en aktiv bidragsyter både inn mot næringslivet og på det sosiale plan. Dette henger tett sammen med Ikano sitt verdigrunnlag, sier Amundsen.

– Klubben leverer høykvalitet når de fasiliterer gode møteplasser, forvalter et sterkt nettverk og har fokus på relasjonsbygging for oss partnere – alle elementer som er viktig for vår tilstedeværelse og for at samarbeidet skal være lønnsomt, tilføyer Hege Vethe, Strategic Account Manager i Ikano Bank.

FORNØYD MARKEDSSJEF

Markedssjef Fredrick Bråten Haugland er fornøyd etter at Ikano Bank signerte avtalen.

– Ikano Bank var avgjørende for at vi fikk finansiert storskjermen i Askerhallen, og vi ønsker derfor å ha med oss bankens ekspertise og profesjonalitet inn i ny arena også, sier markedssjefen.

– Bankens fokus mot nettverket og mot investeringene vi skal ha i ny arena, er noe vi verdsetter høyt, avslutter Haugland.

Om Ikano Bank Ikano Bank eies av familien Kamprad, som også står bak møbelgiganten IKEA. Banken tilbyr finansieringsløsninger for både privat- og bedriftsmarkedet, og har sterke samarbeidspartnere som Shell, Coop og IKEA. Ikano Bank samarbeider også tett med en rekke partnere på leasing av maskiner og utstyr.

Velg lokalmiljøet du også, velg samfunnsansvar, velg de som velger deg! Velg Ikano Bank.

Ikano Bank Skysstasjon 11, 1383 Asker Telefon: 66 85 86 00

Kontaktpersoner

Head of Leasing Sales Jan Amundsen Mobil: 91 80 18 18 Epost: [email protected]

Strategic Account Manager Hege Vethe Mobil: 90 80 06 20 Epost: [email protected]