• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

UNIK DRAKT AUKSJONERES BORT

En drakt, det kun eksisterer én av, skal auksjoneres bort og overskuddet går til Bamsefondet!

På torsdag er det klart for guttas dag i Varner Arena. Da kommer blant annet hele 2002-laget på besøk for å feire 20 år som Norgesmestere. En av de som kunne løfte bøtta etter 1-0 seier over Storhamar i 2002 var dagens kaptein, Anders Bastiansen.

Bastiansen er nok mest kjent for å bære draktnummer 20, men i 2002 var det 80 som stod på ryggen hans, og det vil det også gjøre under kampen 24. november. Etter kampen vil hele laget både fra 2002 og 2022 signere drakten – og denne kan bli din. Drakten vil kun være i bruk på denne kampen, og binder datidens Frisk, sammen med nåtiden.

I Frisk Asker-appen kan du gå inn å by på drakten og samtidig bidra til Bamsefondet – for alt overskuddet går direkte til å hjelpe barn og unge som av økonomiske årsaker står utenfor aktivitet og idrett.

Ideen, den kom fra Bastiansen selv,

- Det er en hyllest til 2002-laget, og den tiden vi hadde sammen. Når man vinner sammen, skaper man et bånd for resten av livet, som jeg personlig verdsetter veldig høyt. Samtidig er det en fin måte å rette søkelyset på viktigheten av å inkludere alle i idretten og samtidig samle inn penger til et godt formål. Det er viktig at vi som har hatt glede av idretten i så mange år, tilrettelegger for at andre også får det.

Gå inn og by du også – et slikt klenodium er det ikke ofte en kan få henda sine på.