• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

AKIMI ASKER HAR FLYTTET INN!

Det nærmer seg sesongstart, og hva passer bedre enn å offentliggjøre at vårt tiårige samarbeid med Akimi Asker forlenges ytterligere?

Nå har nemlig daglig leder i Akimi Asker Hans Christian Løwø og Markedssjef i Frisk Asker Hockey, Fredrick Bråten Haugland, satt penn på papir og signert for tre nye sesonger.

-Vi har siden 2010 vært på innsiden av klubben, i opp og nedturer, sier Hans Christian Løwø, og legger til,

- Sammen med klubben fått lov til å drømme om den nye arenaen, og det er jo nesten uvirkelig å stå her nå, avslutter han. Akimi Asker flyttet fra sine gamle lokaler i Askerhallen og over til Varner Arena den 14.mars, og ifølge Løwø var dette en milepæl for selskapet,

-Nå gjelder det å bygge videre og ta klinikken til nye høyder, og det ønsker vi å gjøre sammen med Frisk Asker. Vi har jo flyttet inn sammen med Frisk Asker, så en videre avtaleforlengelse lå vel litt i kortene, smiler Løwø.

Markedssjef Haugland nikker gjenkjennende til det Løwø sier,

- Akimi Asker er et annet samarbeid sammenliknet med hva vi gjør med våre andre partnere, ettersom Akimi Asker er svært viktig for Sport og deres prestasjoner på isen.

Rent konkret, hva har dette å si for spillerne, ref fasilitetene i Askerhallen?

-Det er som natt og dag, og kan egentlig ikke sammenliknes. Mulighetene spillerne våre nå har gjennom behandling og rehab-trening er på øverste klasse, så vi er utrolig stolte, avslutter Haugland.

Akimi Asker har nettopp utvidet sin kompetanse med fysioterapeut Kristoffer Torgersen. Kristoffer har bred erfaring innen idrettsskader og har bl.a jobbet som fysioterapeut for juniorlandslaget i ishockey siden 2015, så han passer perfekt inn i teamet som skal bistå Frisk Asker.

Kristoffer, hvordan er det å komme til Akimi, Varner Arena og Frisk Asker?

-Det å komme inn på Akimi har vært veldig bra. De viste med en gang at de ønsket meg her og at de ønsket min kunnskap. En meget hyggelig gjeng jeg har blitt en del av og trives med min nye hverdag. Varner Arena har meget fine og gode fasiliteter, både som ishall, men også møtested. Det at klinikken ligger i arenaen er veldig praktisk og med topp moderne fasiliteter og treningssenter, er det lite som kan måle seg med dette. Det å bli en del av Frisk Asker sitt støtteapparat er veldig bra. Jeg har holdt på med ishockey i mange år og trives meget godt i miljøet. Siden 2012 har jeg jobbet som Fysioterapeut for div lag, og siden 2015 vært Fysioterapeut for Norges U20-landslag, i tillegg har jeg hatt U19 og U25 landslaget, og vikariert for A-landslaget.

Du kan bestille time hos Kristoffer for ultralyddiagnostikk og ultralydveiledet injeksjonsterapi via hjemmesiden her..

Vi tok en prat med A-lagsspiller Niklas Dahlberg om samarbeidet, og han er superfornøyd med at Frisk Asker fornyer avtalen med Akimi Asker,

- Jeg har fått god hjelp alle disse årene jeg har spilt for Frisk og er veldig takknemlig for all behandling og hjelp jeg har fått av terapeutene på Akimi Asker. Når skaden først kommer så føles det veldig betryggende å få hjelp med en gang, enten det er under trening eller kamp. Så må jeg innrømme at de nye lokalene til Akimi Asker er fantastisk bra, med mange utrolig bra apparater for trening.

Litt om Akimi

Akimi Asker er en tverrfaglig og kveldsåpen klinikk som holder til i Varner Arena, med gratis p-hus i kjelleretasjen. Klinikken har et nytt topp moderne treningssenter med høy kompetanse innen fysioterapi, kiropraktikk, massasje og trening. For å jobbe hos Akimi Asker så skal de ansatte tenke fremover og oppfordres til å ta regelmessige kurs i videreutdanning og følge med på nyere forskning om behandlingsmetoder. Dette er selve verdigrunnlaget i selskapet og gjenspeiler seg i gode tilbakemeldinger fra pasientene.

Som en tverrfaglig fysikalsk klinikk støtter de nærmiljøet i Asker, og i tillegg til å være terapeuter og en del av det medisinske støtteapparatet til Frisk Asker Hockey, så er de også terapeuter for bl.a Asker Kunstløp Klubb. Akimi Asker tilbyr bl.a følgende:

  • Kiropraktikk
  • Fysioterapi
  • Massasjeterapi
  • Laser klasse 4
  • Trykkbølgebehandling
  • Ultralyd-diagnostikk
  • Ultralyd-veiledet injeksjonsbehandling
  • Topp moderne treningssenter

Velkommen til en konsultasjon hos Akimi Asker sine tverrfaglige terapeuter eller som medlem på treningssenteret. Les gjerne mer på www.akimi-asker.no.

Akimi Asker Bleikerveien 71, 1372 Asker Telefon: 91 82 55 33

Kontaktperson Daglig leder Hans Christian Løwø, Mobil: 40 29 62 61, E-post: [email protected]