• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 22 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar

CHRISTIANSEN FORLENGER

Mikkel Christiansen kom til Frisk Asker før sesongen 2016/17. Siden den gang har han utviklet seg som spiller, tatt nye steg og blitt en del av kontinuitetsbærerne i laget.

Christiansens rutine og arbeidsmoral gjør han til en viktig brikke i den langsiktige planen for laget. Nå har Mikkel forlenget kontrakten, og vil dermed ikle seg den oransje drakten til og med sesongen 2023/24.

Sportssjef Vidar Wold er tydelig på viktigheten av å ha med Christiansen videre,

- Mikkel har vært her lenge og er en av kontinuitetsbærerne i laget. Han bidrar sterkt inn mot gruppen, som helhet. Han har en fysisk spillestil, som gir oss en ekstra dimensjon.

Foto: Henning Ekeli

Christiansen selv trekker spesielt frem den utviklingen som har funnet sted siden han først kom til Frisk for seks år siden,

- Det å forlenge med Frisk var egentlig en «no brainer» for min del. Jeg trives veldig godt her. Den reisen vi har hatt de årene jeg har vært her, har vært ganske rå å være med på. Klubben ønsker å være en toppklubb i Norge og det er absolutt noe jeg synes vi skal strekke oss etter. Jeg synes måten vi driver på, og signeringene vi har gjort, gjør det til en spennende tid for alle som er glad i Frisk Asker.

Wold legger også vekt på hvilken betydning Mikkel har for laget, utenfor det rent ishockeymessige,

- Han er en fyr som er flink til å samle gruppen utenfor isen og bidrar til at vi får en homogen og fin spillergruppe. Slike mennesker er viktig å ha i et lag.

Foto: Fehmi Sejdijaj

30-åringen ser frem til de neste to sesongene, og hva som ligger i vente for klubben,

- Jeg gleder meg til å ta fatt på et nytt kapittel i Varner Arena, og være med på den utviklingen vi er inne i. Forhåpentligvis skal vi være et lag som skal kjempe i toppen i mange år fremover, avslutter Mikkel.

Spillergruppen er allerede godt i gang med oppkjøringen mot den kommende sesongen. Om ikke lenge er det tid for sesongkortsalg, så hold fast og bli med på festen du og!