• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Tirsdag Tir 23 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Tirsdag Tir 30 November Nov
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Tirsdag Tir 25 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Lørdag Lør 5 Februar Feb
Tirsdag Tir 15 Februar Feb
Torsdag Tor 17 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb
Tirsdag Tir 22 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar

WALLINS DRØMMEDEBUT

42 redninger av Isak Wallin sørget for at tre poeng ble igjen i Askerhallen!

Alt lå til rette for at Frisk skulle gå seirende ut da ligaens mest poengfattige lag kom på besøk. Det skulle likevel bli en kveld der man måtte kjempe med nebb og klør til siste slutt.

Sulteforet

Askerlaget startet kampen definitivt best, men etterhvert som minuttene gikk spilte Manglerud Star seg stadig mer inn i kampen. Det var tydelig at Manglerud var sulteforet på både poeng og mål. Det stoppet likevel ikke hjemmelaget i å benytte seg av de mulighetene man fikk. Med bare 45 sekunder igjen av kampens første periode, limer Viktor Granholm pucken opp i krysset og sørger for en 1-0 ledelse til hjemmelaget.

En heroisk innsats

Midtperioden skulle by på noen utfordringer. Christian Vethe Bye røyk på en uheldig boarding, og fem minutter i undertall for de oransjekledde var dermed et faktum. En heroisk innsats sørget for at kampens andre undertall forble målløst. Likevel tok det ikke mer enn 8 sekunder før Oslolagets Lucas Trygg utlignet, tavla viste 1-1.

Si seg godt fornøyd med innsatsen

Kveldens siste periode utviklet seg til å bli utvisningsbonansa av en annen verden. Hele to minutter mer enn periodens effektive spillertid ble delt ut i utvisninger, hvor hjemmelaget stod for hele 12 av dem. Dommerne så ikke til å ta spillernes tilbakemelding spesielt godt i mot, noe som i seg selv resulterte i 2x2 minutter for dårlig oppførsel. Underveis i dette kaoset kommer David Morley sin signaturpassning fra slottet, i retning Eskil Wold, som benytter seg av sjansen og sørger for 2-1 ledelse.

Wold sin scoring kom godt med, det gjorde også Isak Wallin sin i herdige innsats. Med hele 42 redninger, kan svensken si seg godt fornøyd med debuten. Regnestykket godt undertallspill + en solid Isak = 3 poeng.

- Det var en morsom kamp og en deilig seier. Vi spilte kanskje ikke veldig bra, men vi lykkes med å ta tre poeng, sier keeperen. På spørsmål om egen innsats er er keeperen omtrent like rolig som han var under hele kampen, - Det føles bra. Det er lenge siden jeg har stått, men følte jeg kom inn i det ganske bra. Det er deilig, avslutter Wallin.

Nå ser vi frem mot tirsdagens bortekamp i Sparta, og lørdagens hjemmekamp mot Storhamar. Billetter til den kan du få kjøpt her, i Frisk Asker-Appen eller i døra på kamp!