Søndag Søn 7 April Apr

EN HELT GREI GJENNOMKJØRING

Det var tre helt ulike perioder som utspilte seg i Askerhallen i dag!

Det ble en spesiell æffare i Askerhallen da Stjernen kom på besøk for sesongens siste treningskamp.

Første periode forble målløs, til tross for at begge lag hadde en rekke forsøk. Selv om gutta fikk en rekke muligheter, ville pucken ikke finne veien bak bortelagets keeper. Andre periode ble hakket tøffere for hjemmelaget, da Stjernen benyttet de sjansene de fikk og satte to pucker i nettet. Starten på den siste perioden var om mulig, mer brutal. Stjernen åpner med øke ledelsen til 0-3. Det var i ferd med å utspille seg en tredje periode lik de forrige treningskampene. Før man fikk snudd seg rundt stod det 3-3 på tavla. Stjernen responderte fort og tok nok en gang ledelsen.

Kampen endte 5-3 til Stjernen. Om kampen har trener Vidar Wold følgende å si:

Det var en grei gjennomkjøring. Vi er fornøyd med 1.periode. Det ble en dårlig 2. periode, men vi henter oss inn i siste perioden. Viser bra lagmoral, og henter inn en tremålsledelse. At man taper er litt tilfeldig. Alt i alt er vi sånn ok fornøyd med generalprøven! Nå skal vi bruke uka på å trene powerplay og undertall, slik at vi ser bedre ut i disse situasjonen. Vi er glade for at Morley fikk en match i beina før CHL, og håper på at Andresen er tilbake om ikke lenge. Nå gleder vi oss til helgen og CHL. Vi8 er positive for det som venter!

Nå er det bare å løpe og kjøpe billetter i appen. Nå kan du også betale med Visa-kortet ditt i appen!