• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Søndag Søn 15 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Tirsdag Tir 1 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Søndag Søn 6 Desember Des
Søndag Søn 13 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Tirsdag Tir 22 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Søndag Søn 31 Januar Jan
Torsdag Tor 4 Februar Feb
Lørdag Lør 6 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar
Lørdag Lør 20 Mars Mar

- TOTALT SETT EN SOLID LAGINNSATS

Det var konklusjonen fra Vidar Wold etter at Storhamar ble sendt hjem uten poeng etter 5-2 seieren i kveld.

Det ble en flying start i kveld, Vidar Wold!

"Ja, vi kan ikke be om en bedre start enn det. Men vi var "taggad" fra start i kveld. Vi snakket om at vi skulle gå ut og ta tak i matchen med en gang, sette skapet på plass og vise at det var vi som bestemte her i kveld. Og det gjorde vi til de grader. De første 10 minuttene var vi virkelig gode, kanskje til og med årsbeste, og så faller vi kanskje litt de siste 10 i første periode", sier en godt fornøyd trener etter kampslutt.

"I andre periode så blir det litt utvisninger, men jeg føler at vi har god kontroll i den perioden. I tredje periode så fortsetter vi å gjøre den gode jobben som vi for så vidt har gjort i hele år, hvor vi er veldig sterke i press-spillet vårt, og når vi mister pucken så er vi veldig gode i "hjem-jobben" vår. Det gjør at vi er godt samlet som en enhet, som igjen gjør at de må dumpe pucken ned, og så vinner vi den pucken og kan snu spillet", sier Vidar, og fortsetter.

"En solid laginnsats hvor alle fire rekkene er gode og minimerer at Storhamar får skapt så store sjanser. Det krever en del skating, men det har vi vært gode på i år og fått en god aksept for det innad i spillegruppa. Herlig å se at det fungerer i en toppmatch som denne", sier Vidar, som skryter av backene, og jobben de gjør.

Nicolay Eiken Andresen fikk også bestemannsprisen etter kampslutt for sin innsats i kveldens kamp.

"Det er ikke lett å møte en 90 kilo Max Krogdahl, og da dumper de oftere og vi kan gjenvinne pucken og snu spillet. Vi har mange eksempler på gode enkeltprestasjoner, og anerkjenner den drittjobben som mange gjør. Det er kanskje den største forskjellen på oss i år kontra i fjor."

Nå er det to bortekamper mot Narvik som venter, og det blir kanskje annerledes enn kveldens kamp?

"Vi har jo absolutt kvaliteter for å spille bra offensivt, det har vi jo vist tidligere denne sesongen. Vi skal gå ut og ta initiativet i kampene, men vi vet hvordan Narvik spiller hvor de satser på kontringer. Det har de gjort i begge sesongene de har vært i den øverste ligaen, så vi må være smarte når vi skal møte dem", avslutter Vidar Wold.