• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG: PRIDE-KAMPEN

Vi står ovenfor en svært viktig kamp når Stjernen gjester Varner Arena for årets Pride-kamp!

Vi står ovenfor en svært viktig kamp i Varner Arena, både fordi det er årets Pride-kamp, men også fordi vi på mange måter spiller en 6-poengskamp. I dag vil du møte en Pride-farget hockeykamp, hvor symbolverdien er minst like høy som poengverdien av kampens utfall. Bli med oss i kampen for alles rett til å være den de er og elske hvem de vil. Billetter til kampen finner du her. Mens du ser programmet nedenfor.

Vi oppfordrer selvfølgelig alle til å ta med seg Pride-effekter, om de ønsker og har!

Pridedrakter

Under hele Pride-week spiller laget med helt unike pridedrakter. Disse kan du sikre deg! For frem til mandag 5. februar kl. 21.00, ligger de nemlig ute for auksjon. Auksjonen finner du her.

Statistikk

Kveldens kamp markerer kamp nummer 214 mellom lagene. Så langt har Frisk vunnet et lite knippe flere kamper, med 101 i tallet. 17 kamper har endt i uavgjort, fra tiden man stoppet der, mens 95 har endt i seier til laget fra Fredrikstad.

Bak oss på tabellen, med kun tre poeng mindre, ligger kveldens motstander Stjernen. På plassen over oss, den ønskede 4.plassen, finner vi Sparta med ti poeng mer. Det er nettopp til denne plassen gutta sikter seg inn på for å få hjemmebanefordelen i sluttspillet. Dermed trenger de all støtte de kan få på tribunen. Oppfordringen er klar: kom på kamp og lag litt liv!

EHLsgullhjelm

For hjemmelaget del er det fortsatt Tobias Lindström som bærer gullhjelmen, slik han har gjort en stund. Nå har han likevel økt poengfangsten igjen, og står dermed oppført med 35 poeng etter 18 mål og 17 assist.

Hos Stjernen er det Austin Cangelosi som kan smykke seg med poenghjelmen med 48 poeng, etter 24 mål og 24 assist.

Keeper-duellen

Henrik Fayen-Vestavik har den siste tiden ligget stabilt på en redningsprosent rundt 90%. I inngangen til denne kampen ligger den på 90,4% etter 660 redninger av 730 forsøk. Så langt i denne sesongen har Asker-gutten kun sluppet inn 3 mål, på 21 forsøk fra Stjernenlaget.

Preben Arntsen, som ser ut til å være Stjernens foretrukne burvokter, står oppført med en redningsprosent på 89,8%. I møte med Frisk Asker har hele 8 pucker passert Arntsen på to kamper.

Følg kampen

Vi håper du tar deg turen ned til Varner Arena for å støtte gutta i kampen om tre poeng – billetter får du kjøpt her! Får du ikke sett kampen live, kan denne følges på TV2 Play, eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge liveoppdateringer på hockeylive.no.