• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

GAMEDAY: HC BOLZANO

Målet står like sterkt: vi spiller for å vinne!

Kampen mot Salzburg på fredag var en oppløftende afære, til tross for tap viste gutta langt bedre trakter enn forrige helg. Lagets utviste rutine og minimerte feilene i eget spill. Det resulterte i en tett og jevn kamp, uten alt for mange utvisningsminutter. Nå gjenstår det å sette pucken i nettet, flere ganger enn motsanderen.

Sterke på bortebane

Det er ingen tvil om at målet står like sterkt: vi spiller for å vinne. Det er også planen for dagens kamp mot HC Bolzano. Italienerne er så langt ubeseiret i gruppespillet i Champions hockey league. Likevel er det ingen hemmlighet at Frisk Asker har en historie for å være sterke på bortebane. Et raskt tilbakeblikk til sluttspillet i sesongen 19/20 er et godt eksempel på akkurat det. Taktene de oransjekledde skiltet med mot Red Bull Salzburg viste at toget går i riktig retning. Nå er det bare å hive kull på bålet og sørge for at lokomotivet tøffer videre i enda høyere hastighet.

Hockey4you tok et intervju med Endre Medby før kampen:

Video: Hockey4you

Kampen

Dette er den siste matchen, for vår del, som spilles i Champions Hockey Leauge på en stund. Nå går straks Fjordkraftligaen av stabelen, også for oss. Allerede lørdag får vi besøk av Manglerud Star i Askerhallen. Billetter kan du kjøpe i appen eller her. Hva gjelder oppgjøret som skal spilles i Nord-Italia i dag, er gutta klare og tent for et hett oppgjør helt til siste slutt. Kampen går av stablen klokken 18.00, den kan du se på Visat eller Blue Line Sportsbar i Asker Sentrum.