Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

BLEKKSPRUT-TENDENSER

Det var sannelig på tide med ny kamp i Askerhallen. Med 20 dager siden forrige dropp i en A-lagskamp var det mange sultefora Askerbøringer som hadde tatt turen.

Før kampen startet var det duket for en hedring! Denne gangen var det Magnus Geheb som mottok et tinn-krus, levert av Gullsmed Hellaman. Geheb kan se tilbake på 200 kamper for A-laget, og slik skal selvfølgelig markeres.

Akkurat der den hører hjemme

Det så merkelig fult på spillerbenken til hjemmelaget. Det begynner nemlig å bli en stund siden det var såpass mange som kampklare Frisk-spillere. Det skulle ikke ta langt tid etter dommeren hadde droppet pucken i første periode, før jubelen braket løs i Askerhallen. Snaue tre minutter ut i første periode viser Mats Frøshaug at han er en tusenkunstner og plasserer pucken, på elegant vis, akkurat der den hører hjemme. Utover det hadde skulle ikke kampens første tyve på de helt store sjansene. Når tiden ebber ut står det fortsatt 1-0 til hjemmelaget.

Mer enn fortjent

Kampens andre periode ble noe mer hektisk for Askerlaget og lagets sisteskanse Fayen-Vestavik. Med hele 26 skudd i mot var det blekksprut-tendenser å spore på vår bakerste mann. Ikke ett skudd passerte målvokteren og at han etter kampens slutt ble kåret til lagets beste spiller, var mer enn fortjent. Det deffensive spillet var det svært lite å utsette på og stillingen forble 1-0 til periodens slutt.

Smutthull

Kveldens tredje og siste periode tok en guffen vri for de med hjerte for Frisk. Det så lenge ut til at stillingen skulle forbli uendret. Men syv minutter ut i perioden utlignet Stavanger Oilers til 1-1. Det skulle ikke ta lange tiden før Karlsen fant nok et smutthull forbi Fayen og sørget for å sende gjestene i ledelsen 1-2. Dessverre forble resultatet uendret og kampens tre poeng ble derfor med på flyet tilbake til Stavanger.

Nå ser vi frem mot en ny kamp, allerede på søndag. Denne gangen er det Manglerud Star som kommer på besøk. Billetter til kampen finner du her i Frisk Asker-Appen eller i døra på kamp!