• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

- EN TØFF KAMP

For første gang på mange år, var det tid for toppoppgjør i Manglerud Ishall.

I kveld var det duket opp toppoppgjør i "Garasjen" da serieleder Manglerud Star tok i mot tabellens andreplass - Frisk Asker. Hovedtrener Jan André Aasland er fornøyd med 3 poeng,

- Dette var en deilig seier, hvor jeg føler vi er det beste laget i 5 mot 5. Vi tar litt for mange utvisninger, spesielt i 2. periode, men rir det bra av! I 3. periode føler jeg vi har bra kontroll og spiller solid.

Kveldens første periode utviklet seg til å bli en ganske jevn en, men likevel var det de oransje som hadde overtaket. Til tross for at Frisk Asker la presset høyt, sørget Manglerud Star for å avverge de store sjansene. Begge lag pådro seg en rekke utvisninger, men ingen klarte å utnytte overtallet. Perioden ender 0-0, med en skuddstatistikk på 6-4.

Foto: Henning Ekeli

Det ble hakket mer actionfylt i kveldens midtperiode. Etter bare 58 sekunder skyter Manglerudspiller Oscar Bejmo hull på Fayen, og hjemmelaget går opp i en 1-0 ledelse. Deretter kom det et undertallsskjør uten sidestykke for de oransje. Når perioden er over, viser statistikken hele 8 minutter i utvisningsboksen. I ett av disse undertallene kommer Mikkel Christiansen alene mot keeper og sørger for en redusering til 1-1. Skuddstatistikk 11-6.

Kveldens første målscorer for de oransjekledde, Mikkel Seiergren Christiansen, oppsummerer kampen slik,

- Det var en tøff kamp, det er alltid tøft å komme til Manglerud! Syns M/S er vesentlig bedre i år enn i fjor. Litt oppstykka kamp med mye utvisninger, men jeg syns vi er tålmodige. Litt fram og tilbake i de to første periodene, men i 3. periode slipper vi ikke til mye og har bra kontroll! Deilig seier.

Foto: Henning Ekeli

Og at de har kontroll under kveldens siste 20 minutter er det liten tvil om. Etter 1 minutt og 36 sekunder sørger Thomas Valkvæ Hollevik Olsen for å sende Frisk opp i en 1-2 ledelse, assistert av Mats Frøshaug. Bare drøye minuttet senere legges det opp til et vakkert pasningsspill, hvor Felix Girard serverer Bobby MacIntyre pucken på elegant vis, og Bobby er ikke nådeløs - 1-3. Resten av perioden domineres i stor grad av gjestene fra Asker. Når sluttsignalet går, kan Frisk juble for at tre poeng blir med tilbake til Varner Arena. Skuddstatistikk: 4-9.

Nå ser vi frem til lørdagens bortekamp mot Stjernen, før Lillehammer tar turen til Varner Arena førstkommende tirsdag. Billetter finner du her.

Høydepunkter fra kveldens kamp kan du se her:

Foto: TV2