• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Sports Branding blir med i Norges råeste B2B-Nettverk!

Vi ønsker velkommen til Sports Branding!

Sports Branding, et ledende og erfarent profileringsselskap i Norge, har nå inngått et samarbeid med Frisk Asker Hockey som ny nettverkspartner.

Med over 70 000 profilprodukter tilgjengelig i deres nettbutikk, tilbyr Sports Branding et av markedets største sortimenter. Deres dedikasjon til å tilby en hyggelig og enkel kjøpsopplevelse, sammen med fokus på å gi den beste servicen mulig, gjør dem til en ideell samarbeidspartner for alle bedrifter.

-Jeg ble med i nettverket etter å ha hørt mye positivt om nettverket og Frisk Askers omdømme. Det er mange bra bedrifter som er lojale til nettverket. Personlig er jeg veldig glad i sport, og å kunne nyte god hockey i en fantastisk arena med topp stemning og flotte fasiliteter er en bonus. Jeg ser virkelig frem til å bli bedre kjent med både klubben og andre samarbeidspartnere, sier daglig leder Øivind Gulbrandsen.

Vi gleder oss stort over at Sports Branding blir med i Norges råeste nettverk de neste årene. Les mer om vår nye samarbeidspartner her: www.sportsbranding.no

Lyst til å høre mer om mulighetene gjennom Frisk Asker Hockey? Ta kontakt med oss!