• Hovedpartnere

  Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

TRENINGSPARTNER FORSTERKER FØRSTE-REKKA

Enda et comeback i #Regionensnettverknummer1!

Enda en bedrift velger å gjøre comeback i den oransje drakta, og denne gangen er det Treningspartner som forsterker Nettverket! Bedriftsansvarlig Brede Solberg sier følgende,

-Vi kjenner godt til Frisk Asker fra tidligere, og nå som de flyttet inn i Varner Arena så lå heldigvis grunnlaget der for å igjen bli en del av nettverket og klubben. Markedssjef Fredrick Bråten Haugland poengterer pågangen fra tidligere samarbeidspartnere,

-Vi har jo den siste tiden opplevd at flere gamle samarbeidspartnere kommer tilbake, og det gjør oss stolte. Brede og jeg har holdt kontakten side de la skøytene på hylla i 2017, spesielt med tanke på Varner Arena, sier Markedssjefen.

På hvilken måte vil vi merke Treningspartner sitt comeback i Frisk Asker?

- Nå leverer vi utstyr til A-lagets styrkerom, og det er viktig for oss å være klubbens foretrukne leverandør. I tillegg til dette vil vi være en del av #regionensnettverknummer1, og gleder oss allerede til Nettverksdagen den 26.oktober, avslutter Solberg.

Litt om Treningspartner

Treningspartner har Norges største spesialbutikk for treningsapparater til hjemmetrening, bedrift og treningssenter, i deres vår fysiske butikk i Lier, utenfor Drammen. Ved å besøke deres nettbutikk kan dere klikke treningsutsyret hjem i posten, eller ta turen innom deres butikk for å teste før kjøp. Nesten alle produkter du finner i nettbutikken er utstilt og klare til test. Treningspartner AS samarbeider med verdens beste skiløpere og er Strategisk samarbeidspartner med Norges Skiforbund Langrenn.

Kontor/showrom/butikkadresse Treningspartner AS Ringeriksveien 16 3414 Lierstranda

Åpningstider butikk i Lier:

Mandag - fredag kl 10.00 - 16.00

Lørdag kl 10.00 - 14.00

Deres varemerker

De har gjennom sine merkevarer et unikt og komplett tilbud av treningsapparater og treningsutstyr til alle behov. Treningspartner fører kjente merkevarer som: Pro-Form, Weider, NordicTrack (fra verdens største leverandør iFit Health & Fitness), Abilica, Inspire Fitness, Sole Fitness, Spirit, American Barbell, Keiser Fitness, Ercolina, Concept2, ROPES, Sponser Sport Food, Everlast, Tacx, Garmin, Polar, Nhance og mange flere.

Dette er noen av deres referansekunder på større installasjoner

 • Norges Idrettshøgskole
 • Olympiatoppen
 • SATSELEXIA
 • 3T
 • Det nye Nasjonal museet
 • EVO
 • Hell Bootcamp
 • Idrettens Helsesenter (IHS)
 • Equinor
 • Studentidretten
 • Diverse Høgskoler mfl.

Les gjerne mer på www.treningspartner.no

Kontaktperson

Bedriftsansvarlig, Brede Solberg Mobil: 92 80 04 37 E-post: [email protected]