• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

JUBEL-FREDAG!

SKAARET LANDSKAP OG HOLTSMARK GOLF ER MED PÅ REISEN VIDERE!

Markedsavdelingen kan offentliggjøre enda en gladnyhet nå på høsten: Vår mangeårige samarbeidspartner Skaaret Landskap og Holtsmark Golf forlenger avtalen med oss inn mot ny arena.

-Vi jubler over alle markedsavtaler som inngås, men denne avtalen er ekstra spesiell. Skaaret har vært med oss i mange tiår, og har nok opplevd klubben på absolutt alle plan og nivåer alt fra sportslig utvikling, profesjonalitet, økonomi m.m. og at de år etter år fortsetter samarbeidet som en stor og viktig samarbeidspartner sier mye om det gode samarbeidet vi har hatt gjennom denne tiden, sier markedssjef Fredrick Bråten Haugland.

Daglig leder Nicolay Sørensen tilføyer -Det at vi er samarbeidspartner med Norges flotteste golfbane er viktig for oss, noe årets suksessfulle golfturnering var et godt eksempel på. Mikkel Oppsal nikker gjenkjennende, og velger å poengtere viktigheten av gode møteplasser: -covid-19 gjorde at vi ble nødt til å tenke litt nytt, så skryt til klubbens partnernettverk som var meget positive til nye turneringselementer, og stemningen var upåklagelig i både i 2020 og i 2021, sier Oppsal og ler og fortsetter: -Over 100 deltakere på en golfturnering er vi meget godt fornøyde med, og det lover godt med tanke neste års turnering.

Dere er altså i gang med planleggingen allerede?

-Ja, vi har funnet noen punkter vi skal heve ytterligere, samt at vi skal øke verdien for mingling og nettverksbygging, så jeg tror våre partnere skal bli fornøyde også neste år, avslutter Markedssjef Haugland.

Hva gjør at Skaaret etter så mange år fortsetter å signere som samarbeidspartner?

-Vi ønsker å bidra i lokalsamfunnet og ser at Frisk gjør mye riktig i arbeidet med barn og ungdom. De er på vei mot en profesjonell organisasjon og en ny arena hvor idretten i Asker skal ta nye steg. Skaaret gruppen ønsker å være med på denne reisen og ser potensialet i en av Norges beste sponsorpooler, sier Jørgen Nilsen, daglig leder i Skaaret Holding AS.

Litt om Skaaret Landskap AS Skaaret Landskap AS er en totalleverandør innen grøntanlegg og grunnarbeider. Vi utfører jobber for kommuner, offentlige etater, bygg og anleggsbransjen, idrettsklubber og større private prosjekter. Se mer på www.skaaret.no

Litt om Holtsmark Golf Holtsmark Golf bane ligger i Sylling ca. 30 minutter fra Asker, Vi har i dag en flott 18 hulls bane som i 2016 ble kåret til den 8 beste banen i Norden av Golf Digest i Sverige. Dette er virkelig en annerkjennelse av layout på banen som ble designet av Trent Jones II og bygget av Skaaret. Vi har en flott 9 hulls korthulls bane og et av Norges beste treningsfelt med flott Range. Vi kan tilby et flott klubbhus som ble satt opp etter å ha renovert gamle Sylling skole som ble bygget i 1859. I dagens klubbhus kan vi by på en flott proshop og ikke minst et flott lokale med servering. Lokalet leies i dag også ut til selskaper og arrangementer. Vi ønsker alle velkommen til oss for et hyggelig besøk om du spiller golf eller ikke. Er det spørsmål om arrangementer så ta gjerne kontakt. Vi kan tilby alt innen Catering, sammen med våre samarbeidspartnere. I tillegg til drift av golfbanen og dens fasiliteter produser vi ferdigplen. Vi leverer for legging selv i hagen og ferdig lagt plen med grunnarbeid i større prosjekter. Vi er en av Østlandets største leverandører av ferdiggress og kan levere 130 000 m2 pr. sesong. Ta kontakt for et hyggelig tilbud. Les mer på www.holtsmarkgolf.no

Kontaktinformasjon: Jørgen Nilsen Mobil: 97647157 Epost: [email protected]

Mikkel Oppsal Mobil: 907 50 864 Epost: [email protected]