• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Vær den du vil. Elsk hvem du vil.

Vi er i gang med Pride-Week, og vår Pride-kamp finner sted 1. februar!

Vi har akkurat gått inn i Elitehockeyligaens Pride-week, uken hvor hele ligaen retter fokus på og spiller for mangfold og inkludering i idretten vår.

En av Frisk Askers tre kjerneverdier er "raus", og det skal vi være i møte med alle. Uavhengig av bakgrunn, religion, tilhørighet, legning og kjønnsorientering. Som liga, og som klubb på lokalt nivå, har vi et ansvar for at alle skal være trygge og føle seg velkommen enten du er på tribunen, i garderoben, i frivilligkorpset eller i støtteapparatet. Med dette ønsker vi å stille oss bak kampen om retten til å være den du er, elske den du vil og jobbe for å øke toleransen rundt at ikke alle er som en selv og at det er helt greit.

I Varner Arena spilles Pride-kampen torsdag 1. februar mot Stjernen. Arenaen vil være farget i regnbuens farger. Her anbefaler vi alle å ta turen, og gjerne ha med seg Pride-effekter om man ønsker det.

Billetter til torsdagens kamp finner du her, og vær rask – for billettene går raskt!

Fagkonferanse, mangfold og inkludering

Ønsker du å få litt faglig påfyll og underholdning i regnbuens farger anbefaler vi deg å ta turen innom fagkonferansen, med tema «mangfold og inkludering» som finner sted før kampen i Mercedes-Benz Lounge.

Konferansen er gratis for alle med VIP-billett! Har du ikke VIP-billett, men likevel ønsker å dra kan du kjøpe til denne kampen. Påmeldingsskjema, hvor du også legger inn om behovet for billetter, finner du her.

Vi håper at du blir med å farge torsdagens kamp i regnbuens farger!