• Hovedpartnere

    Partnere

HJEMMEPREMIERE: STJERNEN

Torsdag og hjemmepremiere i Varner Arena!

Endelig er det klart for hjemmepremieren i Varner Arena! Dagens motstander tar turen fra Fredrikstad, og pucken droppes 18.30. Billetter får du kjøpt via denne lenken!

Fra 17.00 er det ulike aktiviteter i foajeen. Blant annet «hockey for newbies» med tidligere Frisk-kaptein Ketil Wold, hvor han gir en innføring i regler og spillet. Her har du en god mulighet til å nyte godt av en kunnskapsrik fyr. Videre blir det intervjuer og musikalsk innslag.

Om man beveger seg opp trappen og inn i sportspuben vil man kunne høre trenernes tanker rundt det som skal utspille seg på isen, og etter kampens slutt kan du møte flere av spillerne for «meet & greet». Legenden Anders Bastiansen tar også turen for å ta den første droppen for sesongen.

Vi gleder oss stort til å igjen ta imot folk til en tellende kamp i Varner Arena, og ikke minst vise frem nytt innhold på kuben. To stykker som også gleder seg er fungerende kaptein Hampus Gustafsson og assistenttrener Morten Ask. Vi tok en prat med dem tidligere denne uken,

Vi sees i Varner Arena om bare noen timer!