TIDENES MÅLSHOW!

Det ble mange jubelbrøl da vi tok imot Vålerenga i kveld!

Det var duket for fest i Askerhallen i kveld. Tribunene var fylt av mennesker, stemningen stod i taket og gutta leverte en innholdsrik kamp. Det er ikke ofte det blir scoret hele 13 mål på en kamp, det er ei heller ofte det skjer på slikt vis.

Åpner scoringskontoen

Første periode startet på best mulig vis, for kun 1 minutt og 19 sekunder ut i perioden åpner Jimi Kuronen scoringskontoen for sesongen! Ikke lenge etter øker vi ledelsen til 2-0 ved Jacob Lagacé! Vålerenga svarer raskt og det tok ikke langt tid før det stod 2-2 på tavla. Fra nå og til kampens slutt settes den ene scoringen etter den andre, på et sedvanlig vis. Først ut var Frøshaug, 3-2. Så var det Olimb for Vålerenga 3-3. Første periode var så et faktum.

Klovn

I hallen kunne man se barn med store smil om munnen og flotte motiv i ansiktet. Klovnen VirreVapp var nemlig tilstede for å gi ansiktsmaling til alle som ønsket. Friskus leverte som aldri før! Ja, du leste riktig. Friskus er endelig tilbake og denne gangen i flunkende ny drakt. Han fikk både store og små til å dra på smilebåndet i dag.

Andre periode gikk i samme tralten. 4-3, Pontus og Vålerenga, 4-4 Frisk Asker og Magnus Geheb. Du skulle kanskje tro det stoppet her, men den gang ei. Begge lag byttet ut sine sisteskanser, likevel stoppet ikke målene opp. Før man visste ordet av det stod det 4-5, Partanen. Gullhjelmen vår, Viktor Granholm satte 5-5. Med totalt ti mål på 40 minutter, gikk man dermed til pause med 5-5.

Vår maskott kan

Friskus ville ikke levere noe dårligere show enn gutta gjorde på isen. Med reflekser og godteri til barna delte han velvillig ut det og klemmer til alle som ville ha. Dessuten samlet han inn penger til Kreftforeningen og bidro i kiosken. Vår maskott kan!

Blekkspruten!

Tredje periode starter omtrent identisk med første! Jimi Kuronen setter Frisk sjette og hans andre mål for kvelden. Men, det var en annen finne som også ville være med på målshowet, Vålerengas Partanen gjør som vår Kuronen og setter pucken bak Fayen. Kampen ebber ut og stillingen er 6-6. Nå venter overtid!

Vår egen Fayen-Vestavik leverer utrolig rekke av redninger i overtidsperioden. En kunne høre hans navn runge blandt publikum. Han jobber knallhardt og holder gutta inne i kampen. Fayen burde heretter lyde kallenavnet "Blekkspruten". Vi går over i en intens serie med straffeslag, da overtidsperioden forble målløs. Nå var det helt tydelig at det var tomt for scoringer. For av 10 forsøk, fant bare ett nettet. Vålerenga var avsender og kunne juble over 2 poeng, mens ett blir igjen her.

En finfin lørdag

Til tross for at det kun ble ett poeng, skal vi si oss godt fornøyd med kvelden. Det ble en skikkelig festaften i Askerhallen. Med publikumsrekord denne sesongen, masse overlykkelige barn og store mengder jubelbrøl kan man vell neppe kalle det noe annet enn en fin lørdag. Nå ser vi frem til kampen på tirsdag. Da er det duket for CHL-sesongens siste kamp. Billetter får du kjøpt her.