• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Orange Cyberdefense Norge fortsetter samarbeidet med Frisk Asker Hockey!

Cybersikkerhetseksperten Orange Cyberdefense Norge har forlenget samarbeidsavtalen med Frisk Asker Hockey for to nye år.

Nå skal de jobbe sammen mot én felles målsetting; å bli best i hver sin respektive gren.

Allerede i 2020 kom Orange Cyberdefense Norge inn som samarbeidspartner hos ishockeyklubben Frisk Asker. Til tross for en krevende periode under koronapandemien, har samarbeidet vokst betydelig i løpet av de to første årene. Derfor har partene nå inngått en ny avtale som forlenger samarbeidet med ytterligere to år.

- Frisk Asker er helt i toppen av norsk ishockey, og vi er veldig stolte over å ha vår logo på de flotte draktene deres. I tillegg ser vi at fordelene som samarbeidet fører med seg har stor verdi for oss som selskap. Sammen tror vi på at vi kan skape gode opplevelser, bygge kultur og skape gode samarbeid, sier Thomas Kronen, Norgessjef i Orange Cyberdefense Norge.

Mer enn en sponsoravtale

Fredrick Bråten Haugland, markedssjef i Frisk Asker, understreker at samarbeidet handler om langt mer enn at cybersikkerhetsselskapet vil få «en klassisk skilt på veggen» i Varner Arena.

- Dette handler ikke om en ren sponsoravtale. Dette er et samarbeid som først og fremst handler om å styrke våre felles verdier. Vi skal blant annet hjelpe hverandre gjennom diverse møtevirksomhet, foredrag og nettverksbygging sammen med resten av våre samarbeidspartnere, forklarer han.

Frisk Asker fokuserer stort på å kunne tilby gode møteplasser for næringslivet i regionen, og dette er noe Orange Cyberdefense ønsker å være en del av.

- Samarbeidet med Frisk Asker åpner for å knytte nye relasjoner med næringslivet i regionen, noe som er svært viktig for oss som selskap, sier Thomas Kronen.

Best i hver sin gren

Varner Arena, som er den nye hjemmebanen til Frisk Asker, vil i praksis fungere som en hub for Orange Cyberdefense Norge. Her skal cybersikkerhetsselskapet blant annet avvikle større interne møter og andre firmaeventer i tiden fremover.

- I november skal vi arrangere vår første store launch etter pandemien, nemlig sikkerhetseventen «Orange Cyberdefense Live 2022» skal foregå i Varner Arena. Etter eventen skal vi være med og se Frisk Asker spille kamp, så dette er en dag vi ser enormt frem til, sier Thomas Kronen.

Samtidig understreker han at de stiller like høye krav til ishockeyklubben, som de stiller til seg selv.

- På samme måte som at Orange Cyberdefense har en målsetting om å være best på cyberforsvar, har Frisk Asker en målsetting om å være best i ishockey. Derfor har vi høye forventninger til dem i kommende sesongen, smiler Norgessjefen.

Om Orange Cyberdefense

Orange Cyberdefense er cybersikkerhetseksperten i Orange Group. Som Europas ledende tilbyder av sikkerhetstjenester er vårt mål å bygge et tryggere digitalt samfunn. Vi er en trusselforsknings- og intelligensdrevet sikkerhetstilbyder med uovertruffen tilgang til kjente og nye trusler.

Orange Cyberdefense har mer enn 2500 cybersikkerhetseksperter inkludert 250+ forskere og analytikere, 17 SOC, 11 CyberSOC og 4 CERTs over hele verden samt salg- og support i 160 land. Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder global beskyttelse med lokal kompetanse mot hele trusselbildet. Les mer på www.orangecyberdefense.no.

For mer informasjon kontakt: Marianne Harlem, Marketing Manager, Orange Cyberdefense Norway AS [email protected] / +47 95 18 84 18

Thomas Kronen, Managing Director, Orange Cyberdefense Norway AS: [email protected] ; +47 907 87 877