• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG: SPARTA

Lørdag, damenes aften og fartsfylt hockey – kan det bli bedre?

Tar du turen til Varner Arena, møter du blant annet Asker Kulturhus, Brystkreftforeningen, Yogaspirit og Actic. Før kampen er det premiere på vår splitter nye intro! Under kampen vil det være giveaways og konkurranser – for alle og en hver. Vil du være med på litt ekstra? Det er ikke for sent å kjøpe billett til det lukkede arrangementet på Mercedes-Benz Lounge. Vi avslutter kvelden med DJ i Sportsbaren. Programmet ser du under.

Billetter til både det lukkede arrangementet og kampen for øvrig finner du her!

Statistikk

Kveldens kamp marker kamp nummer 218, så langt er det Asker-laget som har trukket det lengste strådet med 103 seire, mot 97 tap. Da gjenstår 17 kamper, som alle endte i uavgjort fra den tiden man ga seg da.

De siste ti kampene er ikke nødvendigvis like rosenrød for Asker-laget, her er det nemlig Sarpingene som har vunnet flest – syv i tallet. Hvis vi graver enda litt dypere i historiebøkene finner vi at Frisk-spiller Michael Haga også har spilt for de blåsmurfene fra Østfold.

EHLs gullhjelm

For kveldens verter er det fortsatt Lindström som bærer gullhjelmen med sine 31 poeng.

I Spartaleieren er det Kristian Jakobsson som er innehaver av poenghjelmen, med sine 41 poeng.

Keeperduellen

Fayen-Vestavik hadde en imponerende fremvisning på Ringerike og holdt nullen, noe som naturlig nok gir redningsprosenten et skyv i riktig retning. Nå står han med 90,2%, og et snitt på 2,94 innslupne mål per kamp.

Balizs har også vist seg å være stabil i buret for Sparta, han står nå oppført med en redningsprosent på 92,6% og 2,07 innslupne mål per kamp.

Følg kampen

Vi håper du tar turen til en helaften i Varner Arena! Billetter får du kjøpt her eller i døra. Får du ikke sett kampen live, kan denne følges på TV2 Play, eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge liveoppdateringer på hockeylive.no.